• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol, prima vacanță peste hotare alături de fetița lor. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță peste hotare alături de fetița lor. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță peste hotare alături de fetița lor. Ce destinație au ales

Smiley și Gina Pistol se bucură de prima vacanță peste hotare în formulă completă. Îndrăgitul artist le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a postat câteva imagini din sejur.

La o săptămână după aniversarea celor 38 de ani, Smiley și-a luat fetele și a plecat în vacanță în Italia. Cuplul a ales Florența, unul dintre cele mai vizitate orașe din Italia. 

Tăticul Smiley nu este singurul care împinge la cărucior pe străzile superbe din Florența. Alături de Smiley și Gina sunt și Mihai Petre, soția Elwira și cele două fiice ale cuplului: Catinca (8 ani) și Ariana (2 ani și jumătate).

Juratul SuperStar România a postat mai multe imagini la InstaStories cu cozile uriașe de la restaurantele stradale.

„Italienii iau mâncarea în serios. Cozi la mâncare ca pe vremuri. Parcă mă lovește nostalgia”, a scris cântărețul. Într-o altă imagine, Smiley apare alături de toată gașca în timp ce mușcă cu poftă din sandwichurile pentru care au stat la coadă. (Vezi GALERIE FOTO)


Cei doi tătici s-au pozat și cu cărucioarele pe străzile din Florența. “Fericirea se citește clar pe chipul lor!”, “Smiley, îți stă bine ca tătic!”, “Ce tătici fericiți!”, “Un tătic adevărat”, sunt doar câteva mesaje postate de fani pe contul lui Smiley. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Smiley, un tată cu... zâmbetul pe față!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni