• PRO TV
  • Soluția găsită de Adela Popescu pentru a-l ține ocupat pe fiul ei în vacanță: „Ne judecați? Treaba voastră!"

Soluția găsită de Adela Popescu pentru a-l ține ocupat pe fiul ei în vacanță: „Ne judecați? Treaba voastră!"

Soluția găsită de Adela Popescu pentru a-l ține ocupat pe fiul ei în vacanță: „Ne judecați? Treaba voastră!"

Adela Popescu își petrece concediul în Grecia și a publicat pe blog câteva fotografii de vacanță care au primit imediat aprecierile fanilor.

Frumoasa prezentatoare PRO TV se bucură de un sejur de vis în insula Skiathos, din Grecia, și, pe lângă superbele fotografii de vacanță pe care le-a publicat pe blog, ea le-a povestit fanilor și cum a reușit să îl țină ocupat pe cel mic în intervalul orar în care copiii nu au voie să stea în soare.

”Aș vrea să vă povestesc despre cea mai mare descoperire a noastră din această vacanță. Sunteți pregătiți? Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îți oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori.

Ce credeti că am făcut?

L-am lăsat. Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipa în spate după noi, o oră jumătate. L-am luat de acolo cu rugăminți, presați fiind de ora lui de somn. Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn”, a explicat Adela.

„Ne judecați? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem «încălzirea» pentru gradiniță, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin și nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinți dornici să își «trăiască și ei viața» când și cum pot.”, a mai scris simpatica prezentatoare.

(Poți vedea mai multe fotografii din vacanța Adelei AICI)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni