• PRO TV
  • Sore vorbeste despre sarcina, sambata, la Ce se intampla, doctore?

Sore vorbeste despre sarcina, sambata, la Ce se intampla, doctore?

Sore vorbeste despre sarcina, sambata, la Ce se intampla, doctore?

Sambata aceasta la Ce se intampla, doctore? Oana Cuzino va vorbi despre alimentatie, retete si relatia dintre mama si fiica.

Cardiologii sustin ca un pahar de vin rosu este excelent pentru vasele de sange. Toti ceilalti medici insista insa ca alcoolul vireaza metabolismul spre sinteza de grasime de depozit. Aceste lucruri vor fi explicate saptamana aceasta, la Ce se intampla, doctore?. 

Invitata Oanei Cuzino saptamana aceasta va fi Sore. Artista este insarcinata in luna a cincea si isi doreste ca fiica ei sa creasca dupa aceeasi reteta pe care parintii ei au folosit-o in cazul ei. Despre ce este vorba vom afla sambata, la 10:30! 

Tot saptamana aceasta, vom afla informatii despre dependenta de hrana, dar si despre o modalitate de a combate surplusul de kilograme: pauza alimentara... de doua zile. Pare coplesitor, e greu la inceput, insa rezultatele dau roade.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni