• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sosiile lui Bobiță și Firicel, despre prestația la Românii au Talent. Ce au spus cei apropiați

Sosiile lui Bobiță și Firicel, despre prestația la Românii au Talent. Ce au spus cei apropiați

Sosiile lui Bobiță și Firicel, despre prestația la Românii au Talent. Ce au spus cei apropiați

Marius Bîrcea și Vică Custură au amuzat o țară întreagă cu prestația lor de la Românii au talent, unde au intrat în pielea personajelor din Las Fierbinți: Bobiță și Firicel. Deși nu au trecut mai departe, ei au venit în platoul emisiunii La Măruță pentru a vorbi despre experiența lor.

Marius Bîrcea este de meserie curier, iar Vică Custură lucrează la o firma de construcții. Însă atunci când se îmbracă ca Bobiță și Firicel, aceștia devin cu totul alte persoane.

Vorbind despre prestația lor la Românii au Talent, cei doi au spus că a fost o experiență plăcuta, că le-a plăcut să-i facă pe oameni să râdă, iar reacțiile acestora au fost pozitive, telefoanele lor fiind bombardate de mesaje.

Întrebat ce a spus fiul sau atunci a decis să meargă la Românii au Talent, "Firicel" a spus că nu a primit prea multe încurajări, acesta zicandu-i că se vă face de ras. Însă nu s-a lăsat descurajat.

""A zis: bă tati, te faci de râs". Lasă-mă mă, de ce să mă fac de râs? Mie mi-a plăcut și îmi place ce fac", a spus Vică Custură despre reacția fiului său.

Vezi interviul complet în materialul de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni