• PRO TV
  • Soția lui Lionel Messi, în costum de baie în zăpadă! Cum a petrecut Antonella Roccuzzo de ziua ei

Soția lui Lionel Messi, în costum de baie în zăpadă! Cum a petrecut Antonella Roccuzzo de ziua ei

Soția lui Lionel Messi, în costum de baie în zăpadă! Cum a petrecut Antonella Roccuzzo de ziua ei

Soția lui Lionel Messi a împlinit 35 de ani în weekend și a organizat o petrecere grandioasă. Antonella Roccuzzo a sărbătorit alături de cele mai bune prietene: Daniella Semaan, soția lui Cesc Fábregas, Elena Galera, partenera lui Sergio Busquets, și Mariana Balbi, cumnata lui Luis Suárez.

Sărbătorita nu a postat imagini de la petrecere pe rețetele de socializare, însă invitatele ei au distribuit mai multe fotografii și filmulețe. 

"Te serbăm pe tine, Antonella Roccuzzo, prietena mea de suflet. Sărbătorim ani de iubire și multe momente de neuitat. Îți doresc fericire azi și pentru tot restul vieții tale, pentru că meriți! E imposibil să te iubesc mai mult! Să dansăm!", a scris Daniella Semaan pe Instagram. 

Soția lui Cesc Fábregas a postat un clip care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Fetele s-au distrat la o piscină în aer liber și apoi au alergat prin zăpadă în costum de baie. 

„Noroc pentru o viață plină de sănătate și fericire”, a scris Daniella în dreptul filmulețului care a adunat peste 700.000 de vizualizări în câteva ore. Imaginile cu cele două neveste de fotbaliști alergând în costum de baie prin zăpadă nu au fost pe placul tuturor. “Dacă nu ar fi fost bărbații lor, nu ar fi trăit viața asta!”, “E un păcat că ați publicat asta!”, le-au scris unii dintre internauți. 

Alții s-au bucurat să le vadă pe fete în costum de baie și le-au complimentat pentru felul în care arată. “E soția campionului mondial! Face ce vrea!”, “Cât de bine arată Anto în costum de baie!”, “Ești super sexy! Ce fericire!”, i-au transmis urmăritorii. Printre cei care au apreciat filmulețul viral de pe Instagram se numără și Georgina Gio, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Antonella este căsătorită cu Leo Messi din 2017. Cuplul are trei băieți: Thiago, Mateo și Ciro. Nevasta lui Leo Messi are peste 4,6 milioane de fani pe contul de Instagram.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni