• PRO TV
  • Staruri care încă formează un cuplu, în ciuda scandalurilor de infidelitate

Staruri care încă formează un cuplu, în ciuda scandalurilor de infidelitate

Staruri care încă formează un cuplu, în ciuda scandalurilor de infidelitate

Nu sunt ei apostolii familiei tradiționale, însă când vine vorba de fericire, parcă tot partenerul de-o viață e mai bun. În ciuda scandalurilor de infidelitate, aceste celebrități au continuat să spere că relațiile lor vor rezista.

Nouă din zece consilieri matrimoniali îți vor spune azi să nu persiști într-o relație toxică, să te gândești la binele tău, și abia apoi la binele cuplului. Dacă sunt copii la mijloc, ei bine asta nu-i o scuză să fii nefericit toată viața. Însă, doar cei care sunt înșelați de partenerul de viață pot înțelege cât de greu e să pui punct unei relații în care ai investit tot ce aveai mai bun. Probabil astfel au gândit și aceste staruri când le-au acordat a doua șansă partenerilor, în ciuda infidelității lor.

Kevin Hart și Eniko Parrish

Actorul de comedie Kevin Hart i-a frânt inima actualei soții, Eniko Parrish, după ce a înșelat-o cu o brunetă pe vremea când nevasta lui era însărciată cu singurul lor copil. Inițial a negat că și-a făcut de cap cu alta, însă în septembrie 2017, Hart și-a cerut scuze soției pe Instagram, recunoscând infidelitatea. Kevin Hart a mai fost căsătorit în perioada 2003-2011 cu Torrei Hart, iar în urma acestui mariaj au rezultat doi copii. Actorul și-a cerut scuze și față de ei, precizând că nu au motive să se mândrească cu un așa tată. 

Enilo Parrish a crezut în cuvintele lui și i-a acceptat scuzele. Într-o postare pe Instagram, Eniko a scris: „Adevărul gol-goluț este întotdeauna mai bun decât cea mai bine îmbrăcată minciună.”

 

Colin Firth și Livia Giuggioli

Pe Colin Firth îl știți sigur din filme precum Discursul Regelui și seria Kingsman, dar mai mult ca sigur nu știați că și-a lins rănile din amor acum câțiva ani. Actorul a avut o pauză în relația cu soția lui, producătoarea de film italiană Livia Giuggioli, după ce aceasta a recunoscut că a avut o idilă cu un jurnalist italian. Colin Firth și Livia Giuggioli au decis să-și refacă viața și să dea uitării acest episod, de dragul celor trei copii ai lor.

Relația lor s-a consolidat după ce amantul ei a devenit tot mai insistent și a amenințat-o pe Livia. Cei doi au depus plâgere la poliție, pe motiv că bărbatul o terorizează pe cea care i-a fost iubită.

 

Kobe Bryant și Vanessa Laine

Starul NBA a avut parte de multe iubite de-a lungul carierei sale fulminante, însă multe dintre ele s-au lipit de el chiar și în primii ani de mariaj. Baschetbalistul s-a căsătorit de tânăr (22 de ani) cu Vanessa Laine, o dansatoare de doar 18 ani, alături de care trăiește și azi. Însă, în 2003, a fost acuzat de viol de o angajată a unui hotel. Pus în fața scandalului, Bryant a recunoscut că a întreținut reporturi sexuale cu tânăra, însă a negat acuzația de viol. Vanessa a rămas cu el și l-a susținut până în 2011, când a anunțat că intentează divorț. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Femeia a aflat de la soțiile colegilor lui de echipă că Bryant are o viață extraconjugală bogată. Totuși, după un an de răceală între ei, au decis să nu divorțeze și să continue povestea pe care au început-o în 1999, anul în care s-au cunoscut. În 2016, Vanessa a adus pe lume a treia fiică a lor, pe nume Bianka.

 

Beyonce și Jay-Z

Un cuplu celebru, cu multe probleme în mariaj, Beyonce și Jay-Z și-au declarat unul altuia nefericirea prin intermediul muzicii. Când a aflat de infidelitățile partenerului ei, Beyonce a scris câteva cântece pe care le-a inclus pe albumul Lemonade, cu trimitere la gestul acestuia. În replică, Jay-Z a compus piesa Family Feud, în care recunoaște că și-a înșelat partenera, fără a da indicii cu privire la amanta sa. 

Într-un interviu acordat lui David Letterman, cei doi au recunoscut că au rămas împreună după ce au trecut cu bine peste mai multe sesiuni de terapie de cuplu.
 

David Letterman și Regina Lasko

David Letterman nu e bun doar de psiholog, ci și de pacient. În 2009 a fost nevoit să recunoască faptul că și-a înșelat soția de mai multe ori, însă nu ar fi făcut-o dacă nu ar fi fost amenințat. Letterman a mărturisit că a fost șantajat de cineva și obligat să dezvăluie că a făcut sex cu mai multe angajate de-ale sale, printre care se afla și asistenta personală, Stephanie Birkitt. Letterman a dedicat o parte a show-ului său - Late Show – pentru a-și cere scuze soție sale și publicului care s-a simțit lezat de comportamentul lui.

„Am făcut ceva ce nu trebuia să fac și regret asta. De atunci am încercat să recunosc această greșeală și să devin un om mai bun”, a spus Letterman într-un interviu cu Jay-Z.

 

Tori Spelling și Dean McDermott

Sigur o recunoașteți pe Tori Spelling din Beverly Hills 90210, dar poate nu știați că are cinci copii și doi soți. De primul, Charlie Shanin, s-a despărțit în 2006, după doar doi ani de mariaj. Apoi a încercat cu actorul americano-canadian Dean McDermott, de care s-a îndrăgostit pe vremea când era măritată cu Shanin. În 2014, Dean a recunoscut că a înșelat-o pe Tori cu un an în urmă, la Toronto, pe când ea era cu cei patru copii ai lor într-o vacanță. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Au trecut peste infidelitatea lui și, în 2017, au anunțat că familia lor s-a mărit. Al cincilea copil tocmai venise pe lume.

 

Sharon și Ozzy Osbourne

Poate nu știați, dar Ozzy Osbourne s-a luptat mai mulți ani cu o boală cumplită, care îl ținea mereu țintuit la pat, dar nu în al lui, ci în orice alt pat. Ozzy a declarat că e dependent de sex și nu a putut scăpa de toate necazurile care decurg de aici. În 2016 a recunoscut că a înșelat-o pe Sharon Osbourne cu mai multe femei și a pus totul în seama cumplitei maladii. Soții Osbourne s-au despărțit atunci, însă la câteva luni distanță s-au împăcat.

În 2017 și-au înnoit jurămintele și au declarat că dragostea adevărată a făcut ca relația lor să dureze, în ciuda infidelității lui.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni