• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ștefan Stan, greu încercat anul acesta: „Era să mor. Două luni mi-au mai dat...”

Ștefan Stan, greu încercat anul acesta: „Era să mor. Două luni mi-au mai dat...”

Ștefan Stan a trecut recent printr-o cumpănă uriașă! Îndrăgitul artist a ajuns de urgență pe masa de operație după o intervenție chirurgicală pe care a suferit-o în Turcia. 

„Eram în Turcia. Am suferit o intervenție chirurgicală destul de dificilă. Era să mor! Sunteți nebuni... era să mor! Vă jur! Două luni de zile mi-au mai dat. (...) Acum sunt bine. Deci am avut o intervenție, mi-am pus niște fațete și doctorul care a făcut treaba asta a greșit niște lucruri. Acele lucruri au creat o infecție pe care nimeni nu o vedea. Și nu am văzut-o nici eu. Mă durea capul, aveam niște amețeli și mi-am dat seama că ceva se întâmplă. (...) Am trimis unui prieten de la Istanbul o radiografie...pe 10 martie i-am trimis radiografia și pe 12 m-au programat pentru operație. După 6 ore și jumătate de operație, e totul bine. Dificil moment!”, a povestit artistul. 

La scurt timp după operație, Ștefan Stan a mai primit o veste tristă: „M-am trezit cu un mesaj de la fratele meu vitreg: «a murit tata»”. Cântărețul a mărturisit că nu a avut o relație apropiată cu părintele său, dar a fost afectat de pierderea sa. 

Artistul și-a propus ca anul acesta să se focuseze doar pe carieră.

„O să aveți niște surprize foarte mari! Focusarea anul acesta este doar pentru evenimente și cariera mea, pentru că le-am neglijat. Am neglijat cariera și neglijând cariera, am pierdut niște lucruri și niște momente...”, a mai spus artistul. 

Ștefan Stan a câștigat primul sezon de Vocea României în anul 2011. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni