• PRO TV
  • Ștefan Stan, în culmea fericirii! Soția lui a adus pe lume al doilea copil

Ștefan Stan, în culmea fericirii! Soția lui a adus pe lume al doilea copil

Ștefan Stan, în culmea fericirii! Soția lui a adus pe lume al doilea copil

Familia lui Ștefan Stan s-a mărit! Artistul are acum acasă trei fete, dacă este s-o punem la socoteală și pe jumătatea lui, Simona. 

Soția îndrăgitului cântăreț a adus pe lume în urmă cu câteva zile al doilea copil al cuplului. Ștefan și Simona mai au o fetiță, pe Elif Mihaela.

Simona a postat un mesaj emoționant de pe patul de spital, la scurt timp după ce a născut. 

“Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a 2 oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă. Vă mulțumesc pentru mesajele primite”, a scris tânăra pe contul de Instagram. 

Fericitul tătic și-a luat ieri fetele acasă și a postat la InstaStories prima fotografie cu bebelușa. “Micul miracol”, a scris artistul care o ținea în brațe pe micuță. 

De când a cunoscut-o pe Simona, viața lui Ștefan Stan s-a schimbat complet. Artistul e un familist convins și își răsfață soția ori de câte ori are ocazia. 

Primul câștigător al emisiunii Vocea României s-a căsătorit cu Simona în noiembrie 2019, după o relație de patru ani. Cuplul a făcut doar cununia civilă, la trei săptămâni de la moartea mamei artistului. 

Prima fetiță a lui Ștefan Stan are un nume cu o însemnătate specială. Fetița se numește Elif Mihaela, cel de-al doilea nume fiind și cel al bunicii paterne. 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni