Stilistul Neculai Stanciu a taxat din nou ținutele vedetelor

Stilistul Neculai Stanciu a taxat din nou vedetele în ceea ce privește alegerile lor vestimentare. Aflate la un eveniment monden, celebrități precum Theo Rose, Ruby, Gina Chirilă, Bogdan Vlădău, Nicoleta Nucă sau Jorge și-au etalat ținutele "All black" și nu numai, care, ulterior au primit verdictul invitatului nostru.

"O să spun așa, look-ul este unul bun, îi vine bine, o văd în look-ul asta, dar nu este originală (n.r rochia). Înțeleg că luăm referințe, înțeleg că ne inspirăm, dar ar trebui cumva tot ce vedem, dacă preluăm ceva, să facem parte din ce preluăm. Atenție la sandale, îmi plac cumva că sunt lăcuite, dar, sincer, la ținuta asta preferam ceva cu tocul subțire, ca să fie o ținută corectă total", a spus stilistul Neculai Stanciu despre look-ul lui Ruby.

În continuare, el a discutat despre look-ul fiecărei vedete intervievate la evenimentul monden și a oferit un sfat stilistic pentru toată lumea - evitarea purtării de ochelari de soare în spații închise. Acesta îi sfătuiește pe oameni să renunțe la includerea ochelarilor de soare în ținute, chiar dacă arată bine din punct de vedere estetic, atunci când participă la evenimente de socializare în spații închise.

Sincer, atunci când mergem la un eveniment și se ține în spațiu închis cu acoperiș, spațiu închis, nu afara, să evităm ochelarii,

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni