Surprize în grădina Andreei Marin: “Acest loc multicolor este și rodnic!”

Andreea Marin are acasă un colțișor de Rai. Este vorba despre o grădină plină cu pomi fructiferi, legume și plante aromatice. 

Fosta prezentatoare TV și-a deschis porțile și i-a făcut reporterului Vorbește lumea un tur al grădinei. 

“Este grădina cu miresme în care dăm voce și vizibilitate unor idei frumoase și într-adevăr am clădit pas cu pas, în ani de zile, căci nu a fost așa de la început, acest loc multicolor și este și rodnic. Avem de toate: legume, fructe, avem plante aromatice. Toate sunt crescute fără chimicale”, a povestit Andreea. 

Vedeta a declarat că anul acesta a cules pentru prima dată măsline și rodii din grădina ei. 

Andreea Marin a fost invitată și în platoul emisiunii Vorbește lumea. Acolo, îndrăgita vedeta a fost provocată să răspundă la întrebările lui Shurubel. 

“Cu ce stațiune de la Marea Neagră ai cele mai tari amintiri?”, a fost prima întrebare la care a răspuns Andreea Marin.

“Mamaia, în copilărie. Dar a existat un moment nefast în copilăria mea… îmi pare rău că stric bucuria cu o întâmplare ce mi-a zdruncinat viața. Plecând de la mare spre casă, noi am avut un accident și mi-am pierdut mama. Aveam 9 ani pe atunci. Și atunci am decis pur și simplu că nu-mi doresc să mă mai întorc acolo. Deci nu mă veți vedea niciodată în vacanțe la noi la mare. Că am mai avut ceva treabă și am mai mers o zi și m-am întors înapoi, asta e altceva. Dar e o chestiune personală. Pur și simplu e o durere care, deși cumva lăsată trecutului, n-are cum să nu aibă rădăcini acolo în mine. Dar da, din copilărie am amintiri frumoase acolo”, a mărturisit Andreea. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni