• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Survivor revine pe micile ecrane, la PRO TV! Daniel Pavel va fi alături de concurenți în aventura vieții lor 

Survivor revine pe micile ecrane, la PRO TV! Daniel Pavel va fi alături de concurenți în aventura vieții lor 

Dimineața a început cu o veste bună în platoul Vorbește lumea! Concursul care a cucerit publicul din întreaga lume, Survivor, se întoarce pe micile ecrane, la PRO TV! Informații din culisele emisiunii și alte detalii au fost oferite chiar de către prezentatoul Survivor, Daniel Pavel!

Concursul care s-a bucurat de un succes fulminant la nivel mondial, Survivor, revine în România și va putea fi urmărit pe PRO TV. Cel care va prezenta emisiunea este Daniel Pavel. Contactat telefonic, Daniel a vorbit despre cel mai nou show și a dezvăluit că este foarte entuziasmat. 

"Competiția se întoarce! Două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, caută resurse, dar la final doar unul va ridica marele trofeu Survivor România. Acest format cuprinde cele mai profunde emoții umane care țin de supraviețuire. Oamenii vor să vadă pe lângă peisaje exotice și ambiție, determinare, hotărâre. Se creează triburi și printre cei care ne urmăresc", a povestit Daniel Pavel. 

Daniel Pavel a mărturisit că se simte implicat și potrivit pentru acest show: "Emisiunea mă reprezintă foarte bine, este o sumă a tot ceea ce am făcut eu până acum. Și vreau să o fac din nou. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune. La multe nici eu nu fac față oricât de antrenat aș fi. Dar așa este Survivor: o nouă zi, o nouă luptă"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni