• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România 2023, 15 martie. Intrigi și scandaluri atât la Faimoși, cât și la Războinici: ”Omul e meltean”

Survivor România 2023, 15 martie. Intrigi și scandaluri atât la Faimoși, cât și la Războinici: ”Omul e meltean”

Survivor România 2023, 15 martie. Intrigi și scandaluri atât la Faimoși, cât și la Războinici: ”Omul e meltean”

În ediția din 15 martie a emisiunii Survivor 2023, atât în tabăra Faimoșilor cât și la Războinici se poartă discuții aprinse.

În tabăra Faimoșilor, concurenții își dau cu părerea despre nominalizarea spre eliminare a lui Alin Chirilă. ”Omul este mai meltean. Poate face niște glume proaste prin camp și probabil că fetele lor nu-l halesc”, crede Ada Dumitru.

Pe de altă parte, DOC vine la Ada să-și ceară scuze pentru incidentul pentru care amândoi au fost penalizați, dar aceasta nu se lasă impresionată. ”N-are puterea să-și ceară iertare... El și când își cere iertare, de fapt, te împroașcă și mai tare cu noroi”.



 

În tabăra Războinicilor, atmosfera este la fel de încordată. Robert începe să plângă și îi mărturisește lui Dan Ursa că nu poate să se supere pe el. 

Alin Chirilă își întreabă coechipierii de ce l-au votat spre eliminare, stârnind astfel un scandal cu Andrei Krișan. Acesta din urmă este dezamăgit de Robert: ”Știa că o să aibă susținere în momentul în care latră! Doar că-l ținea cineva de lesă”.



 

În tabără Faimoșilor, Zmărăndescu, DOC, Kamara și Iftimoaie îl critică pe Remus Boroiu, care este captiv la Războinici. Zmărăndescu se consideră trădat și crede că Remus este prea apropiat de rivalii lor. ”Nu mi se pare bărbătesc să-ți trădezi băieții din tabăra ta”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni