• PRO TV
  • Tataee de la B.U.G. Mafia, plecat din România în Spania, a dezvăluit care ar fi singurul motiv să revină în țară

Tataee de la B.U.G. Mafia, plecat din România în Spania, a dezvăluit care ar fi singurul motiv să revină în țară

Tataee de la B.U.G. Mafia, plecat din România în Spania, a dezvăluit care ar fi singurul motiv să revină în țară

Chiar dacă se află în topurile muzicale alături de Ami cu melodia „Enigma”, Vlad Irimia, cunoscut drept Tata Vlad sau Tataee de la B.U.G. Mafia, a ales să părăsească România.

Invitat de curând în podcastul lui Bitză, „Vorbește shotul”, Tata Vlad a dezvăluit că se află în țară doar în vizită, că s-a mutat în Spania în urmă cu aproximativ patru ani și că nu ar vrea să se mai întoarcă în România. Mai mult decât atât, Tataee de la B.U.G. Mafia a afirmat că, dacă ar fi să revină pe plaiurile mioritice, ar face-o la 60 de ani, pentru a candida la un post de primar.

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie. M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut. Dar așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a spus Vlad Irimia.

Vezi și: Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni