• PRO TV
  • Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă. Este al doilea copil cu Jana Bezuidenhout

Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă. Este al doilea copil cu Jana Bezuidenhout

Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă. Este al doilea copil cu Jana Bezuidenhout

În 2017, tatăl lui Elon Musk a șocat opinia publică după ce și-a lăsat fiica vitregă însărcinată. Jana Bezuidenhout, care este cu 41 de ani mai tânără decât tatăl celui mai bogat om din lume, a născut un băiețel, pe nume Elliot Rushi. 

Recent, Errol Musk a dezvăluit că Jana a mai născut un copil în mare secret, în urmă cu trei ani. Cei doi au devenit părinții unei fetițe în 2019, potrivit The Sun

Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este ca să ne reproducem”, a declarat Errol, potrivit sursei menționate mai sus. Acesta a adăugat că sarcina nu a fost una planificată. 

Errol a mărturisit că el și Jana nu mai locuiesc împreună. “Nu e practic. Ea are doar 35 de ani. În cele din urmă, dacă voi mai fi prin preajmă, s-ar putea să se întoarcă la mine. Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără va fi plăcut pentru o vreme, dar există o diferență mare de vârstă și aceasta se vede la un moment dat", a declarat Errol Musk. 

Tatăl lui Elon Musk are doi copii cu fiica sa vitregă, pe care a crescut-o de la 4 ani. Jana este fiica lui Heide Bezuidenhout, cea de-a doua nevastă a lui Errol Musk. Aceasta era văduvă când l-a cunoscut pe tatăl lui Elon Musk. Cu primul soț a avut trei copii, printre care și Jana. Cu Errol Musk, Heide i-a adus pe lume pe Alexandra și Rose Musk. Cei doi au divorțat după 18 ani de mariaj.

Elon Musk și Errol nu-și vorbesc. Copiii lui Errol Musk au fost socați când au aflat că tatăl lor a lăsat-o gravidă pe sora lor vitregă. 

La fel de șocați sunt și internauții care îi condamnă pe Errol și Jana. Tânăra are cont de Instagram și postează deseori fotografii alături de copiii ei. 


"Este dezgustător!", "Cât de trist... să ai copii cu soțul mamei tale", "Te-a crescut de la patru ani și acum ...", "E ceva în neregulă cu această familie. Sunt oameni dezgustători!", sunt o parte din mesajele pe care Jana le primește zilnic.

Fotografii: Gettty Images/ Instagram


Vezi și VIDEO: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni