Taticool, despre regulile de bază atunci când călătorim cu copiii

Dan Cruceru sau „Taticool”, cunoscutul blooger care oferă sfaturi de parenting, a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea, unde a menționat câteva reguli de călătorie cu copiii. 

„Nu există o vacanță liniștită cu copilul, din start. Trebuie să te pregătești moral pentru chestia asta. Destinația este extrem de importantă, pentru că vorbim despre locuri în care trebuie să găsești distracție pentru copii. Caută neapărat un hotel kids friendly, trebuie să aibă locuri de joacă și, neapărat, mâncare foarte bună. Trebuie să avem asigurări de călătorie și sănătate”, precizează Dan Cruceru. 

Pe lângă toate acestea, trebuie să avem o discuție cu copilul, ca să-l facem să-și imagineze drumul, ne spune bloggerul, pentru a preveni eventualele întrebări: „Da când ajungem?, „Da mai e mult?”. 

„Trebuie, de asemenea, să-l implici în pregătirea bagajului. Trebuie să vă luați foarte multe jucării și să nu uitați jucăria preferată. Atenție! Bebelușul, care stă în scoică, are nevoie de pauză după 2 ore neapărat, iar un copil în scaun auto - nu prea e bine să depășească 5-6 ore în poziția aia, pentru că amorțește până la urmă. Dacă doriți să călătoriți cu avionul, din experiența mea, nu v-aș recomanda până când copilul nu împlinește 2 ani, pentru că nu-ți poate transmite ce-l doare. În avion, din cauza presiunii la decolare și aterizare, lui îi poate provoca niște dureri pe care nu ți le poate explica. În al doilea rând, copilul mic se plictisește foarte repede și va începe să deranjeze lumea”,
mai spune Dan Cruceru. 
Sursă foto: Instagram/ taticool.eu

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni