• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Telespectatorii și-au început săptămâna cu PRO TV! Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

Telespectatorii și-au început săptămâna cu PRO TV! Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

Telespectatorii și-au început săptămâna cu PRO TV! Peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

În episodul de aseară, din serialul Las Fierbinți, lucrurile au luat o întorsătură majoră pentru unele dintre personaje. Polițistul din sat s-a înscris la un curs de redescoperire personală și eliberare de stres.

„Domnule primar, ai grijă cum te porți, că poate te trec și pe tine pe lista de oameni toxici care e în jurul meu și care mă împiedică să evoluez spre mai binele meu personal, ca să-mi trăiesc și eu viața”, a spus Robi.

În cealaltă parte a satului, Bobiță a văzut negru în fața ochilor când s-a trezit că fratele lui s-a transformat în... Giani. Dorel a cumpărat hainele excentrice ale prietenului său cu... 2000 de lei. „De unde ai tu, mă, bani? Când am auzit că ai dat 10 milioane și mi s-a făcut rău, dar la 20... te bag în pământ. Ce ți-am zis eu ție să nu mai furi? Erau banii pentru șpăgi. Ne închide ăștia cârciuma, să te văd ce mănânci! Cu ăștia cu șpăgile nu te joci, le-ai dat spaga că, altfel, dracii ne-au luat!”, i-a spus Bobiță fratelui său mai mic.

Las Fierbinți a fost aseară lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Serialul a înregistrat 12.3 puncte de rating și 30.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 16.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 21:30, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.2 puncte de audiență și 27.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.3 puncte de rating și 18.8% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de oameni se uitau la serial, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.3 milioane de români urmăreau Las Fierbinți.

Și aseară, românii au ales să-și ia cele mai obiective informații de la Știrile PRO TV. Jurnalul principal a fost în topul preferințelor telespectatorilor, pe toate categoriile de public, și a înregistrat 8.7 puncte de rating și 30.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.2 puncte de rating și 11.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:59 – 20:27, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.2 puncte de audiență și 33.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea doar 2.8 puncte de rating și 11.3% share. La nivel național, peste 1.4 milioane de oameni se uitau la PRO TV.

În fiecare seară, de la ora 19:00, ne așteaptă cele mai obiective știri ale zilei, iar serialul Las Fierbinți continuă marți și joi, de la 20:30, cu noi întâmplări de pe ulițele satului.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni