Theo Rose, interviu exclusiv despre sarcină: „Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă!” 

07 Decembrie 2022, 13:23

Citeste mai mult despre: Theo Rose, sarcina,
Autor: Lorena Martin

Theo Rose se află într-un moment extrem de frumos din viața ei, urmând să devină mamă! Aceasta și-a anunțat sarcina în urmă cu mai multe săptămâni, însă abia acum a oferit un interviu cu privire la acest subiect. Iată ce spune antrenoarea de la Vocea României despre această etapă importantă din viața ei!

Theo Rose se află într-un moment al vieții sale care îi oferă doar bucurii, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta și Anghel Damian urmează să devină părinți, veste care le-a oferit motive de zâmbet fanilor. Aceasta a vorbit deschis despre perioada prin care trece, spunând că se simte foarte bine, chiar dacă simptomele de gravidă au apărut:

„Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”, a spus ea.

În ceea ce privesc poftele tipice gravidelor, Theo Rose a subliniat că nu prea se confruntă cu această problemă, deși recunoaște că mănâncă mai mult decât de obicei. 

„Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș manca foarte mult”, a mai spus ea.

În ceea ce îl privește pe Anghel Damian, vedeta a mărturisit că este foarte grijuliu:

„E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a mai spus ea. 

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies