• PRO TV
  • Ți-o mai amintești pe blonda sexy din filmul Crank. Amy Smart este acum de nerecunoscut

Ți-o mai amintești pe blonda sexy din filmul Crank. Amy Smart este acum de nerecunoscut

Ți-o mai amintești pe blonda sexy din filmul Crank. Amy Smart este acum de nerecunoscut

În 2006, apărea pe ecrane filmul de acțiune ”Crank”, unde rolurile principale sunt jucate de actorii Jason Statham și Amy Smart. La 15 ani distanță, simpaticul Jason pare neschimbat, în timp ce blondina Amy este de nerecunoscut.

Timpul și-a spus cuvântul pentru actrița Amy Smart, în vârstă acum de 44 de ani. Senzuala Eve din Crank și-a pierdut farmecul de altădată. Recent, actrița a postat pe contul ei de Instagram o poză în care apare la primele ore ale dimineții. Amy nu s-a sfiit să-și arate naturalețea și ridirile, spre deosebire de multe alte vedete de peste Ocean. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amy smart (@smarthouse26)

Fanii apreciază că actrița nu se ascude după machiaj și i-au scris sute de mesaje în care își arată admirația: ”Ești în continuare foarte frumoasă”, ”Transmiți dragoste, pace și pozitivitate”, ”Îmi plac filmele tale. Cred că ești o actriță minunată”, au fost unele comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amy smart (@smarthouse26)

Amy Smart s-a căsătorit în 2011 cu omul de televiziune Carter Oosterhouse. Ei au împreună o fetiță pe nume Flora, în vârstă de 4 ani. (vezi galeria foto)


Sursă foto: Getty Images, Instagram/smarthouse26

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/


Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni