• PRO TV
  • TJ Miles, prima reacție după ce s-a scris că ar avea o relație cu Francisca: „Nu am furat pe nimeni!”

TJ Miles, prima reacție după ce s-a scris că ar avea o relație cu Francisca: „Nu am furat pe nimeni!”

TJ Miles, prima reacție după ce s-a scris că ar avea o relație cu Francisca: „Nu am furat pe nimeni!”

TJ Miles este un personaj extrem de plăcut pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate uriașă de fani. Acesta, deși are parte de multe proiecte și momente importante, este implicat și în scandaluri de proporții. Recent, în presa tabloidă a apărut informația conform căreia fostul concurent Survivor ar avea o relație cu Francisca, influencerul căsătorit cu Bogdan Lățescu.

Presa tabloidă a luat foc din cauza informației conform căreia TJ Miles ar avea o relație cu Francisca Dulceanu, influencerul cunoscut pe rețelele de socializare drept Ciska. Cei doi s-au afișat de nenumărate ori împreună atât pe rețelele de socializare, cât și la TV. Deși se observa că între ei există o prietenie, în spațiul public a apărut informația conform căreia fostul concurent Survivor i-ar fi stricat căsnicia frumoasei brunete.

După informațiile apărute în presă, TJ Miles a fost contactat de jurnaliștii FANATIK, cărora le-a oferit o declarație mult așteptată. Acesta a menționat că nu are niciun fel de legătură cu viața personală a brunetei, tot ce există între ei fiind de natură profesională:

„Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe partea de televiziune, totul a fost făcut profesional cu un manager. Nu știu nimic despre viața ei personală! Eu nu am furat pe nimeni, din brațele nimănui!”, a declarat TJ Miles pentru sursa menționată. 

Bogdan Lățescu, soțul Franciscăi a oferit și el un mesaj în spațiul public, în care a subliniat că partenera lui nu prezintă interes de natură emoțională pentru TJ Miles. Ba mai mult, bărbatul a subliniat că încă are o relație cu vedeta, însă momentan sunt prinși în proiecte care nu le permite petrecerea timpului în cuplu:

„Sunt niște invenții. Eu sunt plecat cu treabă, iar Francisca e la Botoșani (n.r.: accentuând faptul că nu sunt despărțiți, dar fiecare are activitățile sale, iar asta presupune să nu stea nonstop împreună). Ei au doar colaborări pe internet, nimic mai mult”, a declarat Bogdan Lățescu. 

Sursă foto: Francisca/Instagram, TJ Miles/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni