Toni Grecu, viața după Covid-19! Cum se simte actorul după ce a fost externat din spital

15 Februarie 2021, 12:30

Citeste mai mult despre: Toni Grecu, coronavirus, COVID-19,
Autor: Alina Popa

În luna ianuarie, comediantul Toni Grecu a trecut prin momente cumplite după ce a fost confirmat cu coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

După trei săptămâni în care a stat internat, actorul în vârstă de 61 de ani s-a vindecat cu ajutorul medicilor și a fost externat. Toni Grecu a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea găzduită de Cove și Lora și a vorbit despre experiența Covid-19.

Actorul a vorbit despre momentele critice prin care a trecut și i-a îndemnat pe cei care au simptome severe și febră mare să meargă de urgență la spital. 

“După o săptămână de stat acasă pot să spun că sunt ok. Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul, ca să zic așa”, a spus Toni Grecu. 

Actorul a vorbit despre debutul bolii, simptomele pe care le-a avut dar și despre tratamentul pe care l-a primit. 

“Am făcut forma severă a bolii (...) Am avut nevoie de 10 litri de oxigen la un moment dat ca să pot să respir și momentul ăsta a fost depășit, după care lucrurile au evoluat spre normal și la ieșirea din spital nu am mai avut nevoie de oxigen. Boala a evoluat din start foarte violent. În primele trei zile am avut frisoane foarte puternice, transpirații massive și temperatură. Am zis că așa e boala și mă tratez cum se tratează omul bolnav de Covid acasă. Am urmat toate indicațiile medicului, numai că în ziua a patra de boală am făcut temperatură 39 și am plecat la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. Practic în trei zile, boala a avut o forță atât de mare încât m-a destabilizat complet. (…) Nu puteam sta în picioare niciun minut. Atât de devastatoare este această boală”, a declarat Toni Grecu la Vorbește lumea. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies