• PRO TV
  • Trending Review - episodul 124: Căsătorii și relații eșuate. Cum să testezi iubirea partenerului

Trending Review - episodul 124: Căsătorii și relații eșuate. Cum să testezi iubirea partenerului

Trending Review - episodul 124: Căsătorii și relații eșuate. Cum să testezi iubirea partenerului

O nouă zi de vineri, un nou episod din Trending Review cu vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca. În episodul cu numărul 124, tânărul vorbește despre căsătorii și relații cu final nefericit, jocuri de șah câștigate cu ajutorul bilelor anale, misiuni  de testare NASA fără precedent, precum și alte subiecte la modă.

Un prim subiect abordat de Daragiu a constat în căsătoriile și relațiile eșuate sau mai bine spus de ce să nu te căsătorești anul asta. Acesta a povestit  despre cazul unei tinere de 27 de ani care și-a folosit toate economiile pentru a organiza nunta mult visata, ca mai tărziu, în ziua nunții, să afle că mirele a dat bir cu fugiții. Și cum asta nu a fost de-ajuns, cel care urma să-i devina soț nu a avut curajul să-i mărturisească că va lipsi de la altar, pasându-i responsabilitatea mamei sale.

Contrar asteparilor, mireasa nu s-a lăsat afectată de vestea nefericită, ci a profitat din plin de petrecerea, mâncarea și muzica pregătite pentru aceasta zi specială, iar fotografiile de nuntă au fost cu adevărat speciale.

Tot la capitolul relații eșuate, Daragiu ne-a vorbit despre relația dintre un tânăr milionar pe nume Levian și Ela, iubita sa. Deoarece cei din jur se îndoiau de iubirea Elei pentru tânărul milionar, Levian a decis să o testeze, spunandu-i că și-a pierdut toată averea la jocurile de noroc. Să zicem că reacția tinerei nu a fost chiar  pe placul său.

Despre relații eșuate, partide de șah câștigate cu ajutorul inteligenței artificiale, misiuni NASA sau descoperiri științifice puteți afla în videoclipul de mai jos.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni