• PRO TV
  • Ty Cobb, fostul avocat al lui Donald Trump, e convins că fostul președinte va ajunge la închisoare

Ty Cobb, fostul avocat al lui Donald Trump, e convins că fostul președinte va ajunge la închisoare

Ty Cobb, fostul avocat al lui Donald Trump, e convins că fostul președinte va ajunge la închisoare

Ziele lui Donald Trump în libertate sunt numărate, crede Ty Cobb, omul care i-a fost avocat fostului președinte american în perioada 2017-2018. Acesta e sigur că fostul șef de la Casa Albă va ajunge la închisoare din cauza documentelor secrete găsite la reședința sa din Florida.

Autoritățile de peste Ocean îl acuză pe Donald Trump că a luat acasă documente sensibile, clasificate ca secrete de stat, deși acest lucru este interzis de legea americană. Donald Trump a negat acuzațiile, în ciuda faptului că la reședința sa din Mar-a-Lago, Florida s-au găsit documente care nu ar fi trebuit să fie acolo.

Fostul avocat al lui Trump crede că miliardarul va ajunge la închisoare din această cauză. 

Da, chiar cred că va ajunge la închisoare”, a confirmat avocatul.

Tot ceea ce trebuie să facă ei este să arate că Trump a mutat aceste documente în diferite momente când Departamentul de Justiție le-a cerut, că a depus în mod fals la Departamentul de Justiție, că a solicitat avocaților săi să depună în mod fals la Departamentul de Justiție și o declarație pe propria răspundere cum că niciunul nu a existat”, a declarat Ty Cobb, citat de ziarul The Independent.


 

Săptămâna trecută, Arhivele Naționale i-au trimis o scrisoare lui Trump, în care a dezvăluit că a găsit 16 înregistrări prezidențiale care arătau că el și consilierii săi de top de la Casa Albă erau conștienți de procesul corect de declasificare a documentelor, dar au ales să nu-l respecte.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni