• PRO TV
  • Un influencer din Marea Britanie vrea să-și micșoreze bărbăția, iar motivul te va uimi

Un influencer din Marea Britanie vrea să-și micșoreze bărbăția, iar motivul te va uimi

Un influencer din Marea Britanie vrea să-și micșoreze bărbăția, iar motivul te va uimi

În timp ce majoritatea bărbaților recunosc că și-ar dori un penis mai mare, un influencer din Marea Britanie se poziționează contra curentului. Oli London, o celebritate a internetului și cântăreț în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că își va micșora bărbăția pentru a arăta „mai coreean”.

Oli London, care se identifică în Marea Britanie drept „transrasial”, a cheltuit în ultimii opt ani nu mai puțin de 218.000 de euro pe operații estetice pentru a arăta precum idolul său, cântărețul K-pop coreean Park Jimin, componentul trupei BTS.

Influencerul, care are o comunitate de peste 1,2 milioane de admiratori pe Instagram și TikTok, a dezvăluit că va apela la o operație de micșorare de sex pentru a arăta și mai „coreean”.

Nu vreau ca oamenii să se simtă ofensați de asta, dar în Coreea (de Sud – n.red.), mărimea medie a penisului este de 8,89 de centimetri și sunt provocat mereu pe tema asta. Oamenii spun: ‘Nu poți fi coreean. Nu ești 100% coreean’ și de aceea vreau să fiu 100% coreean”, a declarat Oli, conform newsweek.com.

Oli London și idolul său, Park Jimin. FOTO: @londonoli/Getty Images

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta Oli înainte de transformare!

Influencerul spune că vrea să taie circa 4 cm din bărbăția sa, operație pe care o poate face în Thailanda, unde este „mai ieftin”. „O să coste între 6.000 și 8.000 de dolari”, mai spune artistul.

Oli London spune că a investit timp și bani pentru „a-și aranja” chipul și corpul, astfel încât să arate exact ca idolul său. Însă, spune influencerul, bucuria după o nouă intervenție estetică ține puțin.

Când apelez la o operație sunt fericit cam două luni. După aceea vreau și mai mult”, recunoaște el.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/@londonoli

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni