• PRO TV
  • Un reality show inspirat de Squid Game, filmat în secret. Concurenții sunt furioși: "Am fost torturați timp de 8 ore"

Un reality show inspirat de Squid Game, filmat în secret. Concurenții sunt furioși: "Am fost torturați timp de 8 ore"

Un reality show inspirat de Squid Game, filmat în secret. Concurenții sunt furioși: "Am fost torturați timp de 8 ore"

Netflix lansează un reality show inspirat de serialul Squid Game, în care premiul este de 4.56 milioane de dolari. Însă, potrivit Dailymail, filmările nu par să decurgă tocmai bine, participanții find furioși din cauza felului în care sunt tratați.

Platforma de streaming a început filmările pentru reality show în mod secret, însă participanții nu sunt prea mulțumiți, în ciuda premiului oferit în valoare de 4,56 milioane de dolari.

Zeci de participanți au criticat producția pentru condițiile oferite în cadrul reality show-ului, afirmând că au fost tratați ca animale, torturați timp de 8 ore și chiar eliminați pentru că au întreținut relații sexuale la hotelul în care au fost cazați, deși filmările încă nu începuseră.

"Am fost torturați timp de opt ore. Am fost doar carne de tun. Nu te-ai fi purtat așa cu animalele. Știu că spectacolul trebuia să fie dur, dar mi s-a părut inuman", a declarat un jucător, potrivit TheSun, citat de Dailymail.

"La un moment dat, am văzut că au adus un sicriu negru cu o panglică roz, exact ca în serialul original. Am impresia că au acordat prioritate obținerii unei fotografii bune în locul ajutorului nostru".

Un alt jucător a afirmat că oamenii "cădeau ca muștele" din cauza vremii reci.

Alte persoane spun că doi participanți au fost eliminați pentru că au intretintu relații sexuale înainte de începerea filmărilor.

"Au existat reguli stricte pe care jucătorii trebuiau să le respecte înainte de începerea filmărilor la emisiune. Echipa de producție a descoperit că doi dintre ei se culcau împreună și a trebuit să-i elimine înainte de a începe." 

Sursa a continuat spunând că regulile includeau și faptul că nu aveau voie să interacționeze cu alți jucători sau să fumeze și să bea alcool în timpul șederii la hotel.  

Într-o declarație pentru Deadline, Netflix și producătorii emisiunii, Studio Lambert și The Garden, au declarat la începutul acestei săptămâni: "Deși a fost foarte frig pe platou - și participanții erau pregătiți pentru asta - orice afirmație privind răni grave este falsă".

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni