• PRO TV
  • Un „leac” pentru impotență i-a distrus viața unui bărbat! Acum nu mai poate să facă amor niciodată

Un „leac” pentru impotență i-a distrus viața unui bărbat! Acum nu mai poate să facă amor niciodată

Un „leac” pentru impotență i-a distrus viața unui bărbat! Acum nu mai poate să facă amor niciodată

O întâmplare de-a dreptul șocantă ar fi avut loc la începutul acestui an în Statele Unite și îl are în centrul atenției pe un bărbat în vârstă de 45 de ani.

Potrivit presei din Marea Britanie, care a făcut public cazul și îi citează pe medicii americani de la Urology Case Reports, bărbatul avea probleme cu  potența, însă dorea să aibă parte de nopți și zile pasionale alături de partenera lui.

Din păcate, „leacul” pentru impotență pe care l-a folosit nu doar că l-a făcut să ajungă de urgență la spital, dar este foarte posibil să-i fi distrus viața bărbatului: doctorii afirmă că este foarte posibil ca el să nu mai poată să facă sex niciodată!

Jurnaliștii britanici scriu că, după ce s-au documentat de pe internet, bărbatul și partenera lui i-au introdus acestuia în penis paiul unui tub cu spumă poliuretanică, însă, din greșeală au apăsat butonul care eliberează substanța, astfel că aceasta i-a rămas blocată în uretră. Așa au sperat ei că vor rezolva problemele de potență și că bărbatul va avea o erecție nemaivăzută, doar că planul a dat greș, iar spuma poliuretanică, folosită de obicei pentru izolarea locuințelor, s-a întărit înăuntrul organului genital masculin.

Din păcate, bărbatul nu a mers imediat la medic, ci a ajuns de urgență la spital abia după trei săptămâni de la nefericitul incident, deoarece nu mai putea nici măcar să urineze și chiar începuse să sângereze și să aibă dureri foarte mari. Doctorii au încercat inițial să scoată spuma cu unelte speciale, prin același orificiu prin care a intrat, însă nu au reușit, astfel că au fost nevoiți să îl opereze pe bărbat și să creeze un orificiu special prin care au descoperit că unele bucăți care se întăriseră aveau chiar și 11 centimetri lungime.

Vezi și: Chef Joseph Hadad și Lavinia Petrea: ”Miroase a Crăciun”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni