• PRO TV
  • Vedetele sărbătoresc veselia, de 27 de ani, la PRO TV

Vedetele sărbătoresc veselia, de 27 de ani, la PRO TV

Mâine, 1 decembrie 2022, ProTV împlinește 27 de ani! Această ocazie nu a putut fi trecută cu vederea, motiv pentru care vedetele noastre preferate au oferit interviuri savuroase, în care au transmis mesaje frumoase pentru toți românii. Iată ce au răspuns numele mari ale televiziunii și muzicii românești: Andi Moisescu, Horia Brenciu și The Motans! 

Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România, având o mulțime de fani atât la ProTV, cât și pe rețelele de socializare. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, juratul de la Românii au Talent a oferit un interviu în care a răspuns la întrebări precum: „Dacă ProTV ar fi o sărbătoare, și nu un post de televiziune, ce sărbătoare ar fi?”

„Dacă ProTV ar fi să fie o sărbătoare, și nu un post de televiziune s-ar sărbători ce se sărbătorește și dacă e un post de televiziune, și nu o sărbătoare: tot veselia popurului! Că poporul, când e sărbătoare, de fapt, asta vrea: să se bucure!”, a răspuns Andi Moisescu.

Horia Brenciu, nume puternic în industria muzicală românească, dar și în televiziune, s-a alăturat interviurilor și a răspuns la aceeași întrebare:

„Sărbătoarea de Sânziene. Sunt atâtea fete frumoase în această televiziune încât eu pe toate le-aș îmbrăca în Sânziene, m-aș duce cu ele în prima pajiște întâlnită și le-aș pune să danseze și să cânte. Spre final, și băieții, că sunt și ei cu noi, vor veni să facă focul de tabără”, a spus Horia Brenciu.



Cei doi, alături de The Motans, antrenorul de la Vocea României, au continuat seria de interviuri, completând versul „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie...”:

„Un sistem educațional bine pus la punct”, a spus The Motans.

VEZI MOMENTELE COMPLETE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni