VIDEO "Am alergat după el!" Artistul român care s-a pozat cu Zlatan Ibrahimovic

14 Decembrie 2018, 15:06


	VIDEO "Am alergat după el!" Artistul român care s-a pozat cu Zlatan Ibrahimovic
Citeste mai mult despre: Zlatan Ibrahimovic, L.A Galaxy, Peter Larss,
Autor: Redactia

Cântărețul român Peter Larss a fost plecat în vacanță în Los Angeles, timp de o săptămână. Acesta a avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea starului Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din lume.

Aflat la antrenamentele echipei de club (L.A Galaxy) Ibrahimovic, i-a oferit un autograf și s-a pozat cu artistul român.

"L-am întâlnit pe Zlatan Ibrahimovic. A fost o experiență uluitoare. În prima zi de vacanță, mi-am luat bilet la meci, dar mai întâi m-am dus să văd unde este stadionul. Întâmplător era și echipa mare la antrenament. Am vrut să-i filmez, dar paznicul mi-a spus că nu am voie și că într-o oră se va termina antrenamentul. Am vrut să cumpăr un tricou cu numele său, dar nu aveau mărimea mea așa că am cumpărat unul cu echipa.

M-am dus repede să-mi imprime numele său pe spate, dar procedeul dura foarte mult. Noroc că m-am întors repede și l-am prins pe Ibra. Am strigat după el și a venit cu mine, la magazinul respectiv, și mi-a zis când e gata tricoul să-l las în vestiar că să mi-l semneze. A fost o experiență extrem de interesantă." , a spus artisul.

Peter Larss este un cântăreț român, de muzică pop, născut în București. Acesta a cântat alături de artiști precum F.Charm și Lora.

Aici poți asculta piesa cu Lora, "Singuri în doi".
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies