• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Viorica de la Clejani, cu ochii în lacrimi de ziua ei. Ce surprize i-au pregătit prietenii și Ioniță de la Clejani

Viorica de la Clejani, cu ochii în lacrimi de ziua ei. Ce surprize i-au pregătit prietenii și Ioniță de la Clejani

Viorica de la Clejani a fost o răsfățată de ziua ei. Invitată în platoul de la Vorbește lumea, cântăreață a avut parte de o serie de surprize din partea soțului, prezentatorilor și prietenilor, care au lăsat-o cu ochii în lacrimi.

Cântăreața de muzică lăutărească a schimbat prexiful, împlinind vârsta de 50 de ani, iar ziua importantă a fost sărbătorită atât de familia Vioricăi, cât și de toți prietenii acesteia. Și-a început ziua cu un buchet de flori din partea lui Ioniță de la Clejani, după care, surprizele și cadourile au început să curgă la "Vorbește Lumea".

Artiști precum Andra, Jador, Miorica Velicu, Carmen Chindris, Bogdan de la Ploiești sau Constantin Enceanu i-au transmis Vioricai de la Clejani câteva cuvinte de apreciere, alături de un sincer "La mulți ani!", moment ce a emoționat-o pe cântăreață.

"Draga mea Viorica, vreau din toată inima să-ți urez la mulți ani, știi că ai un loc special în inima mea. Și de fiecare data când a fost un eveniment important în familia noastră, botezul copiilor, nunta noastră, voi ați fost prezenți acolo pentru că sunteți importanți pentru noi. Ești extraordinară, te iubesc și te respect și-ți doresc tot binele din lume", a fost mesajul transmis de Andra.

După ce a fost răsfățată de darurile prezentatorilor de la Vorbește Lumea și de urările prietenior, Ioniță de la Clejani a ținut să-i ofere soției sale un cadou în direct, alături de câteva versuri de dragoste.

"Te iubesc, te asigur de toată dragostea mea  (...) Am trecut prin toate cu bune și rele, dar mergem înainte cu fruntea sus, facem ce știm noi mai bine, aducem bucurie în sufletele oamenilor prin cântecele noastre și suntem puternici", a spus artistul cu ochii în lacrimi.

Vezi ce cadou i-a oferit Ioniță de la Clejani Vioricăi în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni