• PRO TV
  • VIRAL Călătorul în timp de pe TikTok a prezis cine va câștiga Cupa Mondială 2022! A dat inclusiv scorul partidei

VIRAL Călătorul în timp de pe TikTok a prezis cine va câștiga Cupa Mondială 2022! A dat inclusiv scorul partidei

VIRAL Călătorul în timp de pe TikTok a prezis cine va câștiga Cupa Mondială 2022! A dat inclusiv scorul partidei

Acum patru ani, Franța câștiga Cupa Mondială în Rusia, iar acum un tiktoker - care pretinde că este călător în timp - insistă că știe cine va ajunge în finala din Qatar și va pleca cu trofeul. 

Un tiktoker care spune că este călător în timp știe care este rezultatul partidei din finala Cupei Mondiale, care va avea loc pe 18 decembrie, în Qatar. 

Acesta spune că Brazilia va bata campioana Franța cu 2-1 și va câștiga astfel cel de-al șaselea titlu mondial.

Cunoscut drept 'World Cup Time Traveller', utilizatorul de tiktok a făcut mai multe predicții corecte în trecut - inclusiv atunci când Anglia a câștigat cu 4-0 în fața Ucrainei, la Euro 2020.

În finală, călătorul în timp spune că Marquinhos va deschide scorul, înainte ca Antoine Griezmann să egalizeze chiar înainte de pauză. Mai apoi, Richarlison înscrie și aduce Braziliei Cupa Mondială după 20 de ani de așteptare. 

@worldcuptimetraveller helping you out like last year #worldcup #wm #wc #wc2022 #qatar #qatar2022 #football #timetravel #timetraveler #brazil #france ♬ Back in Time x Hung Up - worldcup time traveller

Deși privită cu scepticism, previziunea a devenit virală pe Tik Tok, obținând o mulțime de reacții și comentarii. De altfel, un utilizator român a comentat cu umor: ”perfect, am și scorul și marcatorii și minutul. mă umplu de bani”.

Foto: TikTok
 

Selly: „Contract de 1 milion de euro”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni