• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, sezonul 10 | VIDEO Dragoș Bucur, detalii din culisele primei zile de filmare

Visuri la cheie, sezonul 10 | VIDEO Dragoș Bucur, detalii din culisele primei zile de filmare

Visuri la cheie, sezonul 10 | VIDEO Dragoș Bucur, detalii din culisele primei zile de filmare

Filmările la „Visuri la cheie” sezonul 10 au început, iar echipa este mai entuziasmată ca niciodată. Dragoș Bucur și compania au dat detalii din culisele primelor filmări din acest sezon.

Autocarul Visuri la cheie a pornit la drum, cu scopul de a oferi o rază de speranță unor familii ale căror visuri au fost puse pe hold de vitregiile vieții. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Oana Boghiu vor fi alături de fanii emisiunii în sezonul 10, într-o nouă aventură a visurilor împlinite.

Mi-a lipsit foarte mult să-l tachinez pe Alex (Gavrilescu – n. red.), să mă văd cu fetele, să facem planuri, să renovăm case”, ne spune din start Dragoș Bucur, direct de la filmările primului episod din sezonul 10.

E o emisiune care surprinde pe toată lumea, inclusiv pe noi. Asta este calitatea principală a acestei emisiuni, că nu știi niciodată peste ce dai. Și aici mă refer la povești deosebite, oameni care pot inspira, oameni curajoși”, mai spune prezentatorul emisiunii Visuri la cheie.

Reluarea filmărilor l-a emoțioant peste măsură și pe Alex Gavrilescu. Arhitectul ne-a mărturisit ce simte înainte de debutul sezonului 10.

Pe mine mă ia cu tremurat de mâini când începe filmarea, noroc că suntem filmați de la bust în sus, îmi bate inima foarte tare. Nu știu ei ce emoții au, dar eu am emoțiile mele. Cred că nimic nu e mai frumos pe lumea asta decât să ajuți”, dezvăluie Alex Gavrilescu.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Femeie, fii bărbată!

Andra Marinescu spune că deseori este copleșită de emoții când află poveștile dureroase ale familiilor pe care le cunoaște, dar, cumva, se mobilizează pentru a nu trăda vreo slăbiciune.

Noi realizăm că nu trebuie să ne lăsăm doborâți de toate sentimentele care ne încearcă, pentru că ei au nevoie de noi și de sprijinul pe care noi îl putem oferi”, spune Andra Marinescu.

Neputință simte și Cristina Joia, care mărturisește care este cel mai dureros moment de la filmări.

Atunci când sunt copii bolnavi... e sentimentul acela de neputință, pe care încerci să nu-l exprimi, să nu se vadă pe chipul tău, dar e foarte greu”, confirmă Cristina Joia.

Vezi interviul complet mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni