Vitaminele americane au dat peste cap liniștea din Las Fierbinți

Vitaminele americane au dat peste cap liniștea din Las Fierbinți

„Vitaminele americane” au făcut minuni în Las Fierbinți și l-au transformat pe Dorel în sfătuitorul satului. Bobiță, Brânzoi și Rață i-au ascultat teoriile despre spațiu și timp și au fost șocați de limbajul lui elevat și de cunoștințele vaste din orice domeniu. Bucuria a durat până în momentul în care Bobiță a aflat că pastilele erau de fapt droguri și le-a aruncat.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.3 puncte de rating și 30.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.6 puncte de rating și 19.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 10.9 puncte de audiență și 31.5% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 6.7 puncte de rating și 19.3% share. La nivel național, aproape 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Supărat că o vânzătoare din Dridu l-a umilit vorbindu-i cu diminutive, Celentano a pornit un sondaj printre vecini, să testeze limba română vorbită de ei. Uimit și dezamăgit de vocabularul celor cu care interacționează, și-a dat seama până la urmă că râde atunci când aude oameni care vorbesc greșit.

Robi a devenit un pericol pentru fierbințeni, care îl bănuiesc că le fură nevestele. Nae a decis să facă dreptate și să se răzbune pe polițist, dar lucrurile nu au avut un final fericit. Nevestele nu au nicio legătură cu Robi, iar Nae a plecat șifonat de la el, cu un fier de călcat în față.

Serialul Las Fierbinți poate fi urmărit sâmbătă, 04 decembrie, de la 20:00. 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni