• Emisiuni
  • VLAD
  • Vlad își schimbă planul, iar Eliza primește un mesaj care o bulversează!

Vlad își schimbă planul, iar Eliza primește un mesaj care o bulversează!

Vlad își schimbă planul, iar Eliza primește un mesaj care o bulversează!

Luni, de la 20:30!

Vlad schimbă planul și își dorește să-i câștige cât mai repede încrederea lui Ștefan, așa că-i invită pe el, pe Eliza și pe Roxana la o plimbare pe mare cu yacht-ul, aceasta fiind ocazia perfectă de a le prezenta dorințele lui și planurile de viitor, dar și de a se apropia de ei. În tot acest timp, Leo ajunge în apartamentul lui Vlad pentru a culege informații, însă Micky este acolo. În cel de-al șaselea episod VLAD vedem ce se întâmplă în casă între cei doi. 
 
Eliza primește acasă o foaie cu un mesaj ce o bulversează, devine agitată și-i dă de bănuit soțului ei, care încearcă în stilul lui caracteristic să afle totul. După foarte mulți ani, își reîntâlnește tatăl, merge să-l ajute și să-i spună să nu se mai apropie de familia ei, însă atunci când află că Leo a urmărit-o și a ajuns și el la Titi, Eliza nu se mai poate controla. ”Tu poți păcăli multă lume, dar nu și pe mine! Am fost pe la taică-tu ieri, după ce ai plecat. Credeai că ești singura deșteaptă de aici? Ce mai puneți voi la cale? De acum nu o să te mai bată la cap. Am făcut ce fac de obicei, curăț după voi...”, îi spune Leo. 
 
Ștefan merge acasă la Maria și la Petre, sub pretextul că este interesat de starea de sănătate a mamei lui Adrian și, pentru că aceasta refuză să-i spună ce a vorbit cu Vlad cu o zi în urmă, Ștefan o bruschează și o amenință. Vlad află că prietenul lui din copilărie este acasă la părinții lui, nu lasă lucrurile așa și merge și el acolo. Ce motiv a găsit și cum vor evolua lucrurile, aflăm luni, de la 20:30.
 
În cel de-al șaselea episod VLAD, vedem și întâlnirea mamă-fiu dintre Vlad și Maria.
 
VLAD – Cine iubește nu iartă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni