• PRO TV
  • Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat în prima lună de război în Ucraina

Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat în prima lună de război în Ucraina

Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat în prima lună de război în Ucraina

Vladimir Putin a supraviețuit unei tentative de asasinat, dezvăluie oficiali ucraineni. Președintele rus ar fi fost victima unui asasinat comandat în prima lună de război în Ucraina.

Vladimir Putin era să fie ucis într-o regiune din Caucaz, în urmă cu două luni, a dezvăluit Kyrylo Budanov, șeful Serviciului de informații al Ministerului Apărării din Ucraina. Oficialul ucrainean a făcut aceste declarații pentru ziarul Ukrainska Pravda.

A existat o încercare de asasinare a lui Putin... El a fost chiar atacat, se spune, de reprezentanți ai Caucazului, nu cu mult timp în urmă. Acestea sunt informații non-publice. [A fost o] tentativă absolut eșuată, dar s-a întâmplat cu adevărat... A fost acum aproximativ două luni”, a spus oficialul ucrainean.

Publicația promite să revină cu interviul complet în cursul zilei de azi. Conform informațiilor de până acum, atacul ar fi avut loc într-o zonă nedezvăluită din Caucaz, care include Armenia, Azerbaidjan, Georgia și teritorii din sudul Rusiei.

Informația vine la scurt timp după dezvăluirea că Vladimir Putin ar fi grav bolnav și că ar fi fost operat pentru îndepărtarea unor lichide din abdomen. Relatările presei din Occident au fost contestate de oficialii de la Kremlin.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni