Vorbește lumea a dat tonul distracției în prima ediție din sezonul 9. Cove și Adela au o nouă colegă: Viviana Sposub

26 August 2019, 14:40


	Vorbește lumea a dat tonul distracției în prima ediție din sezonul 9. Cove și Adela au o nouă colegă: Viviana Sposub
Autor: Ionela Lupu

În acest sezon, gașca emisiunii Vorbește lumea se mărește. Luni dimineață, Adela Popescu și Cove au prezentat-o telespectatorilor pe noua lor colegă, Viviana Sposub, cea care va fi co-prezentatoarea show-ului, responsabilă să aducă zâmbetul pe buze tuturor, dar și să prezinte rubrica meteo, horoscopul sau să gătească preparate delicioase pentru invitați. Cei trei și-au început ziua plini de energie, puși pe distracție, în aceeași casă, dar cu un decor nou. 

Revenirea din vacanță a fost cu peripeții pentru Adela care a suferit un mic accident chiar înainte cu două zile de reînceperea emisiunii. “Am început într-un picior, dar cu noroc. Am auzit că atunci când te accidentezi la mână, la picior, la ochi lucrurile merg strună și sunt convinsă că așa va fi. Mi-a fost dor de diminețile alături de întreaga echipă și îmi pare rău că sunt în imposibilitatea aceasta de a mă exprima din toate punctele de vedere pentru că trebuie să stau mai mult jos. Dar am aici ajutoare de nădejde!”, a spus Adela Popescu. 

În prima ediție din acest sezon, Adelina Pestrițu, Raluca Zenga și Andreea Ibacka s-au numărat printre invitații care au venit în platou să povestească noutăți din viețile lor, în exclusivitate. Adelina le-a povestit telespectatorilor cum a fost nunta ei de vis, Andreea Ibacka a vorbit despre petrecerea surpriză pe care i-a pregătit-o Cabral de ziua ei, iar Raluca Zenga despre vacanța din această vară. 

“A fost minunat, mă simt ca un om nou întors din vacanta cu forțe proaspete și mă bucur că am început acest nou sezon. Mă bucur că s-a întors și scumpa mea colega Adela, chiar daca nu e întreagă - a suferit un mic accident. Mă bucur de asemenea că am o tânără colegă, foarte frumoasă și talentată. Sunt un norocos că am așa colege”, a declarat Cove.

Pentru Viviana, venirea la Vorbește lumea a început cu o insomnie, iar de emoții nu a putut închide un ochi toată noaptea. “Am fost foarte emoționată, iar azi-noapte nu am reușit să dorm deloc. Abia așteptam ora 8 să vin la platou. I-am cunoscut pe Adela și Cove și pot spune că a fost chimie din prima clipă. Vor fi dimineți cu multe zâmbete pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile tuturor. Fac de toate, cânt, dansez, gătesc, prezint horoscopul, vremea, iar surprizele nu s-au terminat aici”, a spus Viviana Sposub, co-prezentatoare Vorbește lumea.

Într-o nouă formulă, cei trei simpatici – Adela, Cove și Viviana vor continua tradiția de a se distra împreună cu toți telespectatorii, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30, la Vorbește lumea. Zi de zi vor aduce interviuri și subiecte în exclusivitate despre vedetele din România, vor dezbate știrile de pe primele pagini ale ziarelor, dar vor analiza și celebritățile de peste Ocean.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies