Vorbeste lumea despre abuzul asupra elevei din Vaslui si reactiile vedetelor

Vorbeste lumea despre abuzul asupra elevei din Vaslui si reactiile vedetelor

In editia de ieri, subiectul zilei, cine insala mai mult: femeile sau barbatii, a adus in fata telespectatorilor multe pareri diferite, dar si experiente prin care au trecut atat prezentatorii, cat si invitatii lor, Giulia Anghelescu si Catalin Catoiu.  

Vica a povestit in exclusivitate ca fost inselata de iubitul ei cu prietena ei, inainte sa intre in Ferma Vedetelor, si a povestit cum a trecut peste: „Nu stiam ce sa fac, cum sa fac si atunci am pus in balanta: baiatul ala ce face cum mine acasa? Ma iubeste, nu imi lipseste nimic, am tot ce am nevoie la dispozitie. Si am inchis ochii la un moment dat si am trecut peste!”.

Giulia Anghelescu a spus despre motivele de a insela ale barbatilor si ale femeilor: „Pentru ca barbatii au nevoie sa se simta pe un tron mult mai inalt decat i-a pus sotia acasa si femeile pentru ca au nevoie sa simta mai multa emotie decat primesc din partea sotului, mult prea ocupat la birou!”. 

Astazi, Nadine, Sore, Vica si Razvan Fodor vor vorbi despre cum sa ne protejam de canicula impreuna cu Florin Busuioc, dar aflam si cum sa ne alegem alimentele corespunzatoare, care sa ne ofere tot ce avem nevoie pentru a ne mentine sanatosi, de la medicul Mihaela Bilic. 

Tot astazi, cei patru vor aborda un subiect sensibil: abuzul asupra elevei din Vaslui, care a fost molestata de sapte baieti. Vom vedea reactiile vedetelor la aceasta intamplare ingrozitoare si cum i-au sarit in ajutor oamenii, care au fost scandalizati de pedepsele primite de cei sapte agresori. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni