• PRO TV
  • Vorbește lumea și La Măruță au pregătit două ediții speciale, LIVE, de 1 decembrie!

Vorbește lumea și La Măruță au pregătit două ediții speciale, LIVE, de 1 decembrie!

Vorbește lumea și La Măruță au pregătit două ediții speciale, LIVE, de 1 decembrie!

De Ziua Națională a României, emisiunile Vorbește Lumea și La Măruță au pregătit ediții speciale cu români celebri care au făcut cinste țării. 

Dacă tu poți, și România poate. Încarcă o poză și sharuiește-ți locul favorit din România haicapoti.protv.ro  

Sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 14:30, Lora și Cove vor începe distracția alături de vedete care vor încerca să intre în pielea unor personalități feminine marcante, iar de la ora 16:00, Cătălin Măruță pregătește un moment artistic cu un ansamblu inedit.

La 100 de ani de la Marea Unire, la Vorbește Lumea, Cătălina Ponor va vorbi despre perfomanța în gimnastică și despre Nadia Comâneci, cea care a inspirat milioane de copii din întreaga lume.

Adelina Pestrițu va fi pentru câteva minute Smaranda Brăescu, primul aviator român care a doborât recordul mondial pentru parașutism feminin. Lora îi va aduce un omagiu Mariei Tănase, iar Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8 Românii au talent, a pregătit un moment spectaculos de dans. 

 
 "De 1 decembrie, vom avea o misiune specială: vom readuce în prim-plan româncele care au scris istorie, pentru ca telespectatorii trebuie să-și amintească de numele care ne-au făcut să ne simțim mândri că suntem români. Tot sâmbătă vom și cânta alături de Damian Drăghici. Avem momente de cabaret si de comedie, vrem să aducem în casele tuturor românilor libertatea, inspirația și curajul de a visa cu ochii deschiși", spune Cove despre ediția specială Vorbește Lumea de sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 14:30.
 
De la ora 16:00, La Măruță își pregătește straiele de sărbătoare și dă startul distractiei. Cătălin Măruță va pregăti un moment inedit cu un ansamblu format din cei doi asistenți simpatici pe care îi are zilnic în emisiune, campionul Marian Drăgulescu, dar și magicianul Robert Tudor.



Doi români stabiliți în Italia vor spune povestea caselor pe care le recondiționează în Maramureș, pentru a păstra vie tradiția românească.

"Ediția de 1 decembrie arată că România are gust, are ritm, culoare și mai ales, haz. Așadar o să mâncăm, o să dansăm și o să râdem cu oameni speciali ale căror povești ne inspiră pe toți!", spune Cătălin Măruță. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni