X-treme Brothers, moment spectaculos de acrobație cu Bogdan și Shurubel

Vorbește lumea a început astăzi într-un mod extrem de impresionant! În platoul emisiunii au venit, de la de la Românii au talent, Laurențiu, Valentin și Ionuț, adică X-treme Brothers!

Cum era și de așteptat, trioul a oferit telespecatorilor un moment cu totul și cu totul special, mai ales că Bogdan și Shurubel au contribuit la exercițiul de acrobație! 

Adela Popescu s-a apucat recent de sală și a fost curioasă să afle de la cei trei care este regimul lor de viață și ce alimente evită pentru a se menține în formă: “Bineînțeles că evităm prăjelile. Dieta contează cel mai mult atunci când faci și sport. Dacă vrei să ai rezultate trebuie să eviți zahărul, băuturile răcoritoare și grăsimile și nu în ultimul rând trebuie să mergi la sala de minimum trei ori pe săptămână”.

“Experiența noastră la Românii au talent a fost extrem de interesantă și a venit după o pauză de aproximativ doi ani de când am început pandemia”, au amintit cei trei acrobați.

Apoi, telespecatorii au avut parte din nou de un număr de echilibristică extraordinar, așa cum doar la Vegas mai poți vedea! Momentul a devenit și mai spectaculos când cei doi co-prezentatori ai emisiunii, Bogdan și Shurubel au fost invitați să participe la numărul de acrobație. 

Ce a ieșit? Puteți vedea în materialul video de mai sus! 

Urmărește emisiunea Românii au talent, blockbuster-ul entertainment-ului românesc, în fiecare vineri, de la 20:30, pe PRO TV.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni