• PRO TV
  • Zanni și Alex Delea, foști câștigători Survivor România, și-au aruncat provocarea vieții: Ne vedem în junglă!

Zanni și Alex Delea, foști câștigători Survivor România, și-au aruncat provocarea vieții: Ne vedem în junglă!

Zanni și Alex Delea, foști câștigători Survivor România, și-au aruncat provocarea vieții: Ne vedem în junglă!

Aseară, în cadrul unui live pe Instagram, Zannidache și Alex Delea, foști câștigători Survivor România, s-au provocat unul pe altul și au incendiat internetul după ce și-au propus să meargă împreună în Dominicană, peste actualii concurenți ai celui mai dur show de supraviețuire. 

”Cine crezi că face?”a întrebat Zanni, când Alex Delea s-a întrebat cum ar fi să intre amândoi pe traseu. ”Știi care e diferența? Că pe unde mă târăsc eu, tu alergi!”, a replicat Delea. ”Avem nevoie de un traseu complex. Dar îl simt. Ar merge. Mergem direct acolo. Ne teleportăm acolo (n.r. în Dominicană)”.

”Cum ar fi să le facem o surpriză ăstoră, mergem cu avionul, fără să anunțăm pe nimeni... Ne trezim în Dominicană și ne băgăm pe traseele lor”, și-a imaginat Zanni.

Lucrurile s-au încins când au intrat în LIVE, pe Instagram, și Elena Chiriac și Oana Ciocan, concurentele de anul trecut de la Survivor România. 

”Femeia care o să câștige Survivor trebuie să fie foarte capabilă”, a spus Zanni, după ce i-a propus Elenei să facă un traseu împreună.

”Eu, să știți, din toată combinația asta, țin cu Oana Ciocan, că e frumușică. Elena Chiriac e și ea frumoasă, dar e sora mea, nu am acum să mă dau la ea. Mă dau la Oana Ciocan”.

”Deja începe să fie picantă treaba!”, a râs Oana Ciocan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni