Speak și Ștefania continuă aventura tropicală! Cum apar în noul lor episod de pe VOYO: „Ai stat 10 minute”

Speak și Ștefania continuă aventura tropicală! Cum apar în noul lor episod de pe VOYO: Ai stat 10 minute
Citeste mai mult despre: aventura strigati ura, Speak, Stefania, voyo,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 16 Martie 2022
VOYO prezintă un nou proiect original, „Aventura, strigați ura!”, ai cărui protagoniști sunt Speak și iubita lui, Ștefania.

După ce primele două episoade au fost deja văzute de public, acum „Aventura, strigați ura!” ajunge la episoadele 3 și 4. Întreaga lor aventură are loc în zone exotice, precum Dubai, Seychelles, Jakarta și Bali, iar show-ul apare pe VOYO în fiecare zi de luni, marți, miercuri și joi, de la ora 20.00.

„«Aventura, strigați ura!» este un proiect care a început într-un moment de plină relaxare pentru mine și Ștefania. Noi am plecat la începutul anului într-o vacanță prelungită, o vacanță în care am vrut să combinăm, cum am știut noi mai bine, aventura cu relaxarea. Am documentat toate peripețiile prin care am trecut, de la ore petrecute în aeroport și testele COVID 19 pozitive, până la timpul stat în izolare și așa a ieșit un jurnal de călătorie autentic și plin de haz. Garantez că vă veți distra cu noi și nu doar atât, veți vedea peisaje de vis și detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat”, a spus Speak.

În episoadele 3 și 4, Speak și Ștefania se filmează mai întâi la hotel, dar apoi pleacă și la plajă, acolo unde aventura lor continuă și discuțiile dintre ei sunt foarte amuzante. De la cât de mult trebuie să stai la soare, până la cum arată un tsunami sunt doar câteva dintre subiectele pe care le abordează cei doi.

„Aventura, strigați ura!” se vede în exclusivitate pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!