• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Cum a ajuns Cristina Ciobanasu sa joace in "Pariu cu viata": "Nici nu am asteptat sa vad daca am fost acceptata sau nu!"

Cum a ajuns Cristina Ciobanasu sa joace in "Pariu cu viata": "Nici nu am asteptat sa vad daca am fost acceptata sau nu!"

Cum a ajuns Cristina Ciobanasu sa joace in "Pariu cu viata": "Nici nu am asteptat sa vad daca am fost acceptata sau nu!"

Nici prin cap nu-i trecea atunci cand a mers in 2010 la casting pentru serialul "Pariu cu viata" ca va face parte din cea mai tare trupa de adolescenti din Romania si ca nimic nu va mai fi la fel, dupa acel moment. Cristina Ciobanasu isi aminteste de emotiile primelor probe de la casting, intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

Din episodul de azi: Anca, Vlad, Ioana si Liviu lupta pentru supravietuire!
"Pariu cu viata", in fiecare miercuri, 21:30 pe ProTV si
Voyo.ro


Eu am aflat de casting cum s-a anuntat. Am facut pregatire cu Crina Mardare, si cu emotiile in gat am dat primul casting.

Atat de mari au fost emotiile incat m-am ascuns in baie si nici macar nu am asteptat sa vad daca am fost acceptata sau nu.

La a doua etapa eram deja mai pregatita si stapana pe emotiile mele. Imi doream mult sa fac parte din acest proiect pentru ca, desi am mai jucat in trei telenovele, acest serial detinea toate cele trei lucruri care imi plac: actorie, muzica si dans
”, isi aminteste Criss.

Citeste pe protvmagazin.ro interviuri cu mai multi membri LaLa Band care isi amintesc de casting-ul care le-a schimbat intreaga viata!



Intre 31 martie - 15 aprilie, dupa succesul inregistrat de serialul "Pariu cu viata", MediaPro Pictures organizeaza casting pentru o noua productie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni