• Emisiuni
  • La Măruță
  • Maruta, cu ochii in lacrimi la TV. Bunica lui Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, povesteste cum s-a intamplat tragedia

Maruta, cu ochii in lacrimi la TV. Bunica lui Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, povesteste cum s-a intamplat tragedia

Maruta, cu ochii in lacrimi la TV. Bunica lui Ionut, copilul sfasiat de maidanezi, povesteste cum s-a intamplat tragedia

"La Maruta" - de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV.

Un copil de 4 ani si-a pierdut viata, iar fratele lui, de 6 ani, a fost ranit, dupa ce au fost atacati de cainii maidanezi langa parcul Tei.

"Singurul motiv pentru care bunica lui Ionut a venit in emisiune este ca sa ne ajute sa intelegem ce s-a intamplat acolo, pentru ca asa ceva sa nu se repete NICIODATA" a precizat Catalin Maruta

"Sunt foarte derutata si nu am mai putut sa dorm. Am plans pana acum… In ziua aia, aveam de ales sa merg  in Cismigiu sau in Tei. Am zis sa merg in Tei pentru ca nu mai mersesem de mult, de dinainte de Revolutie. Am crezut ca le fac o bucurie copiilor" si-a inceput femeia marturisirile.

Conform declaratiilor bunicii, la un moment dat, cei doi copii s-au indepartat de ea si au disparut. In timp ce ii cauta, nepotul de sase ani s-a intors cu o rana la picior si a povestit ca el si fratele sau au fost atacati de caini.




Bunica, pe Ionut l-au mancat cainii! Erau cinci, sase caini pe el si trageau de el. Fratele meu a murit” au fost cuvintele pe care baietelul i le-a spus bunicii si pe care NICIUN OM nu ar vrea sa le auda vreodata.

Femeia a anuntat Politia, copilul de patru ani fiind gasit mort, intr-un tufis. Povestea, de o gravitate uriasa, a bulversat intreaga opinie publica si nimeni nu mai are cuvinte dupa tragedie. Parinti, bunici, specialisti in medicina legala, cu totii sunt ingroziti de modul in care a murit Ionut. A fost sfasiat de caini intr-un loc unde ar fi trebuit sa fie in siguranta, sa se bucure si sa se joace impreuna cu fratele sau.

20 de minute au lipsit de langa bunica Ionut si fratele sau. 20 de minute in care maidanezii i-au incoltit si l-au sfasiat pe Ionut, care nu s-a putut apara. Cainii i-au muscat trupul firav de sute de ori. Doar talpile i-au ramas intregi, dupa cum au spus medicii legisti.

Am ramas pe banca pentru ca m-am gandit ca daca vin inapoi, nu vor mai sti sa ma gaseasca. Nu stiam nici pe ce alei sa o iau” se apara femeia. “Copilul nu poate uita scena asta. A vazut cum cainii trageau de el“ spune bunica, cu ochii in lacrimi si cu sufletul sfasiat de durere.

"Ce faceai draga acolo, citeai ziarul? Dar eu nu citeam ziarul. Toti imi spun cum l-am pierdut, de ce n-am avut grija. Baietii erau marisori, fug ca argintul viu… Eu tot asteptam sa vina la mine. N-as vrea sa fie nimeni in pielea mea acum, nu stie nimeni ce e in sufletul meu. Ma rog macar ca baiatul ramas sa fie sanatos. Viata mea nu mai are sens. A fost o cruce prea grea pentru mine”, a mai spus bunica plangand. "Copiii mei nu mi-au reprosat. Mi-au spus ca nu e vina mea, ca daca nu erau cainii sa-i muste, copiii doar se jucau si nu pateau nimic", a adaugat batrana.

Ionut a fost inmormantat, dar drama familiei continua. “Zilele trecute, Andrei, baiatul cel mare, care are 6 ani, s-a intors din parc, unde fusese cu cealalta bunica si si-a aruncat toate jucariile prin casa si a inceput sa planga, pentru ca a ramas singur. Andrei o sa mearga la grupa zero, ma rog sa nu ramana cu sechele, sa fie om” a mai povestit Aurica Anghel, bunica baietilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni