• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cozonacul de Aur continuă cu un tată care crește doi copii, este manichiurist și pedichiurist și și-a găsit iubirea pe TikTok

Cozonacul de Aur continuă cu un tată care crește doi copii, este manichiurist și pedichiurist și și-a găsit iubirea pe TikTok

Mihai Blănaru are 37 ani, este din București, este divorțat și are grijă de cei doi copii, un băiețel de 8 ani și o fetiță de 5 ani, Antonio și Cristina. Când avea fetița 6 luni, soția l-a părăsit  și a fost nevoit să își crească singur copiii, dar  acum 11 luni și-a cunoscut actuala iubita pe TikTok și tocmai a cerut-o în căsătorie. 
Azi facem 11 luni. Am cunoscut-o făcând live-uri pe TikTok, cu piticii lângp mine. De aici s-a înfiripar această minunatp relație. Unde suntem toți, acolo este casa.
Este manichiurist, pedichiurist, îi place să gătească și mai ales să facă și cozonaci și prăjituri. Iubita lui are și ea doi copii, o față și un băiat, dar locuiește în Iași momentan.
Rețeta de cozonac o are de la iubita lui, iar la emisiune a pregătit un cozonac cu de toate, cu nuca, rahat, stafide și cacao.
Cum au reacționat jurații, vedeți în video atașat

Concursul delicios se va desfășura în perioada 19 aprilie 2023 - 29 aprilie 2024, dată in care va avea loc și Marea Finală. 

Jurații care vor degusta cozonacii și vor oferi note participanților sunt Nea Vasile, proprietarul uneia dintre cele mai cunoscute patiserii din București, și Chef Alex Cîrțu, fost concurent MasterChef și renumit bucătar în domeniul HoReCa. În plus, câte un jurat surpriză își va face apariția în fiecare zi, la Măruță, pentru a gusta delicioșii cozonaci.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni