Ana Pal, La Măruță! Pe cine vede câștigător la Survivor

După ce a plecat din Republica Dominicană, Ana Pal a venit La Măruță.

Zâmbitoare și relaxată, Ana Pal a mărturisit că a plecat în mare parte din cauza fricii ei de apă și că a fost avertizată de la început că eliminați urmează să fie, pe cât posibil, cei mai nou veniți. 


Fratele meu a fost fan Zanni, i-am și zis că e fan. Eu nu am fost, dar ce să zic... Da, Zanni a zis că am fost un virus, într-un fel așa a fost. (...) Mi s-a spus de la bun început că se va da în cei noi. (...) Cu Andrei Ciobanu am îngropat securea răzoiului. (...) Aș fi vrut să câștig eu, dacă nu, Iancu.

Ana Pal a fost eliminată de la „Survivor All Stars”, în ediția difuzată pe 16 aprilie. Tot atunci a avut loc unificarea, iar concurenții rămași în joc nu mai sunt împărțiți pe echipe.

Ana are o poveste de viață grea, dar este o învingătoare. Foarte mult a povestit și la Survivor All Stars:

„Eu mă trag dintr-o familie de opt frați. Suntem trei fete și cinci băieți. De fiecare dată când venea un alt copil, părinții țineau mai mult cu ăla, pentru că era mic. Dar nu zicea nimeni că nu ține și la noi. Eu sunt a treia naștere, dar a doua care mai suntem în viață. Trebuia să fie un băiat, frate-miu, care a murit la 11 luni. După aia sora-mea. Eu trebuia să am grijă de toți frații. Cum zice tata, eu sunt a doua mamă pentru frații mei."
"Am lucrat ca ajutor de bucătar, mă pricep. Am lucrat la un restaurant de renume din oraș. Am lucrat ca ajutor de bucătar, ajutor de pizzar. Eram și la facultate, trebuia să mă întrețin. Știi când mi-am schimbat eu viața? Când am intrat la liceu s-a schimbat totul. În clasa a opta am început să fac sport. Am avut un profesor de educație fizică, care a văzut atuurile mele. M-am pliat bine pe sport, am combinat mai multe sporturi."
"Am un frate care stă doar în pat, nu se mișcă. Are vreo 24 de ani și stă doar acolo. Are mama grijă de el, să-l spele, să-l îngrijească. Și ultimul frate care a venit… nu știu de ce s-a întâmplat așa, că noi din opt frați, cinci suntem normali, doi sunt cu probleme și unul mai așa. Vorbesc de sor-mea care e mai așa…
"Când am născut, când am rămas gravidă… eu eram în lotul național de juniori la București și prietenul meu, viața aia de copil prostuț. A fost o dragoste prostească. Pentru că mama nu a avortat niciodată, nu am vrut să fac nici eu această greșeală. Noi suntem catolici și nu vreau să mă simt cu conștiința pătată. Acum face 11 ani."

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni