• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lola, La Măruță, după ce a plecat din Republica Dominicană! Ce i-a adus lacrimi în ochi

Lola, La Măruță, după ce a plecat din Republica Dominicană! Ce i-a adus lacrimi în ochi

În ediția de joi, 11 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, Lola Crudu a fost cea care a părăsit definitiv competiția și tabăra Războinicilor.

Lola a fost eliminată de Andrei Ciobanu, care continuă să fie mărul discordiei în ambele tabere, iar din Dominicană a venit direct La Măruță. 

​Cu sinceritate a povesit

Lola: A declarat-o și singură, da, chiar am fost varză! A fost o experiență foarte frumoasă, nu aș fi crezut să mai ajung acolo. Am 37 de ani, nu neapărat că e mai greu, am avut un moment în care corpul meu și creierașul nu mai erau conectate. (...) Am un nepoțel care face un an, primul la fel, a stat cinci luni fără mine, am un soț, am stat și fără verighetă, când mi-am scos verigheta, am zis că se termină lumea. (...) Cred că anul asta am îmbătrânit pentru Survivor.

Când a venit vorba de planurile ei, Lola a avut lacrimi în ochi, la fel cum a avut și la eliminarea din concurs. La Măruță, motivul a fost legat de intenția de a avea un copil. 

Lola: E sensibil, recunosc, de aici am simțit eu nevoia să evadez. Ne dorim un copil. Dumnezeu mi-a dat Survivor să mă limpezesc. Abia ce m-am întors.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni