• Emisiuni
  • La Măruță
  • Carmen Barcan, terapeutul care îți schimbă viața și silueta, zi de naștere cu totul specială! Măruță: "Stai să o vezi pe Greta noastră la aniversare, bă baiatule"

Carmen Barcan, terapeutul care îți schimbă viața și silueta, zi de naștere cu totul specială! Măruță: "Stai să o vezi pe Greta noastră la aniversare, bă baiatule"

Carmen Barcan, terapeuta care ajută oamenii să devină varianta lor mai bună, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru cu totul altfel, cu o mulțime de vedete, de oameni de afaceri și de persoane speciale pe care le-a și ajutat să slăbească.

Aniversarea a fost un eveniment în toată regula, iar pe scenă au urcat o mulțime de oameni dragi lui Carmen, printre care și Cătălin Măruță, Andreea Marin, Francisca, Busu, Cornelia Rednic, Greta Dan, regizor de platou La Măruță și Laura Lezis, corespondent La Măruță. Cu toții au arătat impecabil, îmbrăcați extrem de elegant și cu un tonus spectaculos. 

Invitații la aniversare nu au adus cadouri clasice, ci au făcut donații la Crucea Roșie Română alimente care vor ajunge la copiii defavorizați. Potrivit lui Carmen Barcan, s-au strâns în total 4 tone de alimente. 

Adevărate apariții au fost chiar colegele lui Măruță de emisiune, Laura Lezis și Greta Dan, care au pierdut 23 și respectiv 30 de kilograme în șase luni. Însuși Măruță a exclamat în emisiune în mai multe rânduri: 

Uite-o pe Greta, bă băiatule! Șoc și groază, Greta a purtat o rochie de gală. (...) Stai să o vezi pe Greta noastră, bă baiatule!!!

​Persoanele ajutate să slăbească de Carmen Barcan sunt nenumărate, câteva enumerate chiar de Măruță:

Cornelia Rednic a slăbit 10 kilograme. Buzu a 24 de kilograme, Greta 30 de kilograme, Andreea Marin 20 de kilograme, Francisca, 20 de kilograme, Nea Vasile 8 kilograme, Raluca Diță, soția lui Costi Diță. 20 de kilograme, Laura Lezis, 23 de kilograme. 

​​Despre modul în care se fac schimbărule, Carmen Barcan a vorbit în emisiune:

Stilul de viață înseamnă să schimbi totul de la A la Z, înseamnă să te gândești la tine și la cei dragi, să te gândești zilnic, gestul pe care l-am făcut aseară face parte tot din stilul de viață sănătos, un stil de viață sănătos înseamnă atitudine, înseamnă gândire, înseamnă perspective, bunătate. Să scoți tot ce e nesănătos din prima zi, să nu faci greșeli, tot din prima zi și să fii constant în a respecta reguli. Cei care respectă reguli practic reușesc în viață.

Mărturiile unora dintre vedetele slăbite de Carmen Barcan sunt într-un articol scris chiar de Laura Lezis, corespondentul La Măruță care a reușit, la rândul ei, să dea jos 23 de kilograme 

FOTO: CAPTURĂ TV/ RALUCA MALNAȘI 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni