• Emisiuni
  • La Măruță
  • Rebeca Rizea, fetița cu vocea Mădălinei Manole, La Măruță! Ce dezvăluri face mama ei

Rebeca Rizea, fetița cu vocea Mădălinei Manole, La Măruță! Ce dezvăluri face mama ei

La Măruță, Rebeca Rizea a venit alături de mama ei, femeia care a sprijinit-o și care a sesizat prima dată cât de mult seamănă timbrul fetiței cu al Mădălinei Manole.

Rebeca este foarte timidă și nu poate cânta în fața cunoscuților, iar inclusiv La Măruță a apărut extrem de emoționată. Pe scenă însă, micuța spune că se simte diferit și nu are probleme.

Andreea Rizea, mama Rebecăi: Eu am observat asemănarea timbrului când Moș Crăciun i-a adus un microfon Rebecăi în 2022, mi-a cântat Fată dragă la microfon, am zis că seamănă prea mult. Eu am îndrăgit-o mult pe Mădălina. Când eram mică am îndrăgit-o, mă îmbrăcam ca ea, da...Și eu și prietenele din copilărie suntem încântate că Rebeca ne cântă Mădălina.

Jurații și prezentatorii Românii au Talent au rămas uimiți când au auzit-o cântând. Fetița a ales piesa „Tu nu ai avut curaj” a Mădălinei Manole.

Pavel Bartoș: „Cântă unu la unu și are doar 8 ani!”
Andra: „Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!
Dragoș Bucur: „Rebeca ai o voce și un timbru...deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”;
Andi Moisescu: „Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii ... și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil...Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”

​La fel ca și prezentatorii și jurații Românii au Talent, Măruță și cei care urmăresc emisiunea La Măruță a spus că sunt uimiți de similaritatea celor două voci, a Rebecăi și a regretatei Mădălina Manole.

Vezi un interviu special atașat 

FOTO: CAPTURĂ LA TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni