• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jador a venit să își regleze conturile, dar la finalul La Măruță a rămas mască: "E cel mai prost moment în care să aflu așa ceva! Nuuuu"

Jador a venit să își regleze conturile, dar la finalul La Măruță a rămas mască: "E cel mai prost moment în care să aflu așa ceva! Nuuuu"

După ce a povestit despre relația cu Oana și despre conflictele de la Survivor, Jador a avut parte de o surpriza uriașă La Măruță.

Gallery

​Mai precis, pe pauza publicitară, după cum a povestit chiar Măruță, i s-a arătat lui Jador o ecografie, iar mai în glumă, mai în serios, s-a pus problema situației în care Jador ar urma să fie tată. Deși nu a crezut, Jador a intrat în emisie cu semne vizibile de surpriză și cu teama că ar putea să fie adevărat:


Jador: Băi, tu îți dai seama, să fie gravdă, să fie la Survivor!!!
Jador: Nu, eu nu cred așa ceva! E cel mai prost moment în care să aflu așa ceva! Nuuuuu, nu are cum! Băăăi! Cheama Salvarea!
Jador: Baaaai, cum? (...) Iti dai seama, sa fie gravidă, sa fie la Survivor! Acolo, o femeie insarcinata? Moare copilul...

Pentru că Jador dădea semne de neliniște, deși era clar că totul e o farsă mică, Măruță a fost extrem de categoric și a zis clar: A fost o glumă a noastră. Evident, a fost o farsa, o vedeti maine!

În ediția din 8 martie, se va difuza în direct și glumișa care l-a pus pe jar pe Jador în pauza publicitară. Până atunci, pentru a-i vedea întreaga reacție, puteți urmări video atașat 

Înainte de farsă, cu detalii, Jador a povestit despre relația sa cu Oana:


Jador: M-au sunat colegii de la Survivor, mi-au zis să merg să fac analizele. Când veneam, eram ori beat, ori mâncat, ori nu dormeam, așa că am făcut vizita cu o parte din Războinici. Când am ajuns, îmi propusesem să nu beau rachiu deloc, să nu supăr. Când am ajuns, era Oana în fața mea! Am zis cine e asta? Credeam că e o asistentă, ceva! Nu, că vine și ea la Survivor! Hai, mă!! Când ne-am văzut, ea era cu față de super îndrăgostită. A doua zi s-a mutat cu o parte din haine la mine. Eu știam că o să fie cu mine! (...) E o fată super, eu, jăvrelu de om, nu merit așa fată bună! (...) Dacă nu vine acasă într-o săptămână, hai două, sunt diliu! Pleacă, îți zic! 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni