• Emisiuni
  • La Măruță
  • Oana Ioniță, la sosurile picante ale lui Măruță: "Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat"

Oana Ioniță, la sosurile picante ale lui Măruță: "Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat"

La Măruță, Oana Ioniță a acceptat să fie cât se poate de sinceră sau...să mânânce foarte iute.

Gallery

​Oana a fost deschisă chiar înainte de a începe proba și a povestit:

Vreau să fiu în forma de dinainte! Asta nu o să se poată niciodată! De mullte ori mă uit la mine în oglindă și mmmm, simt nevoia să mă uit la poze cu mine.

La întrebările sosorulor picante, a spus că i-au făcut avansuri și i-a refuzat Cătălin Crișan, Codin Maticiuc și Cătălin Dezbrăcatu, iar Liviu Vârciu chiar a cerut-o de soție:

Liviu Vârciu m-a cerut în căsătorie și l-am refuzat. Apoi s-a căsătorit cu Adelina Pestrițu, prietena mea foarte bună. El a venit la mine în Ibiza și m-a cerut. Am zis că nu pot...

​Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat după 10 ani de mariaj, iar acum Oana locuiește doar cu fiica pe care o are dintr-o relație anterioară căsniciei. În trecut, Oana a fost la fel de sinceră și de vulnerabilă La Măruță și a povestit despre problemele pe care le are cu fiul ei după divorț:


Oana Ioniță: Da, el stă doar cu fostul soț. Voiam să stau mai mult cu el. E normal ca orice mamă să își dorească să aibă timp cu copilul. Săptămâna trecută a fost prima oară când l-am luat de la școală. Și asta pentru că aveam o sentință. După ce l-am luat, i s-a comunicat, Maxim, fii bărbat, de parcă l-aș fi dus la tăiere. Contează mult mesajul pe care i-l transmiți copilului când stă cu mama lui. Sunt secrete acestea, dar s-a ajuns prea departe, am suferit prea mult. Nu îmi doresc imposibilul. Îmi doresc un minimum de timp pe care ar trebui să îl am. 

Oana Ioniță: Ne-am separat acum vreo doi ani, divorțul l-am hotărât anul trecut. (...) La noi divorțul s-a finalizat, a rămas incert programul copilului, al lui Maxim. Domiciliul copiilor s-a separat, Isabel la mine și Maxim la Florin, a fost o convenție și am zis să ne ajutăm pentru creșterea lor. Doar că în urma acestei convenții, programul era stabilit doar pe perioada vacanțelor, nu și în timpul școlii. Nu am mai putut să îl iau în timpul școlii pentru că avea un alt program cu tatăl lui. (...) Inițial când a început școala, îl luam aproape zilnic la mine, doar că nu a avut loc, spațiu. Tot timpul avea câte ceva. În octombrie am depus actele pentru Ordonanță Prezidențială pentru stabilirea unui program ferm. Săptămâna trecută s-a dat verdictul, măcar am niște ore, niște zile. Odată la două weekeduri să îl iau acasă, să stea cu mine, cu sora lui. (...) Cumva oamenii se înțeleg inițial, dar când e vorba de despărțire, fiecare luptă pentru el. Eu nu am crezut inițial că e așa. (...) El e tot timpul acolo, când el nu era, era trimisă altă persoană să îl ia. În aceste luni, copilul și-a creat o altă viziune asupra mea. Nu a mai vrut să stea cu mine. A fost îndoctrinat, alienat, sunt termeni diverși. 

Oana Ioniță: Am vreo două weekenduri pe lună. Eu mi-aș dori ca domiciliul lui Maxim să fie la mine și să coopereze, el nu cooperează cu mine deloc. Până acum nu aveam decât vacanțele. De asta se numește custodie comună, vreau și eu un cuvânt. (...)Când vine la mine, copilul vine focusat să răspundă cu nu la orice. (...) Pentru mine e o mare realizare că am obținut aceste zile, până acum nu puteam să îl iau de la școală.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni