Bogdan Drăcea, la sosurile picante ale lui Măruță

Cunoscut din mediul online unde are un canal de Youtube, Bogdan Drăcea este și unul dintre matinalii PRO FM și face parte din show-ul ” Săriți de pe fix”, prezentat de Cabral.

La Măruță a acceptat provocarea sosurilor picante și a fost cât se poate de sincer, mai ales când a fost întrebat cine îl enervează dintre cei de la "Săriți de pe fix!": 

"Ghimiși Lucian, că e singurul cu care m-am certat, Paul Ipate, se supără pe el foarte des și Seleși, care nu știu de ce tot vine pe acolo prin platou. (...) Uite cum se uită, ce voiam și eu să fiu la Săriți. "
Legat de trei femei cu care i-ar plăcea să aibă o legătură, le-a numit pe Ana Lesko, Maria Obretin și Anca Dinicu - "Oricând."
Vezi video atașat

În noul sezon se vor regăsi cei 10 comedianţi care au fost și în sezonul trecut "Săriți de pe fix!". Este vorba despre Anca Dinicu („Teambuilding”, „Haita de acţiune”, „Băieţi de oraş”), Anisia Gafton (câştigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici), Alex Bogdan („Tati Part-Time”, „Libertate”, „Haita de acţiune”), Bogdan Drăcea (unul dintre matinalii Pro FM), Lucian Ghimişi („Secretul lui Zorillo, „Anticamera), Mihai Rait („Las fierbinţi”, „Naşa”) şi Paul Ipate („Misterul Aurului Dacic”, „Moromeţii 2”).

Acestora li se alătură trei nume noi: Elvira Deatcu („Clanul”, Vlad”, Spy/Master”), Maria Popovici (a câştigat iUmor sezonul 2, difuzat în 2016 la Antena 1) şi Ramona Dumitrescu (Virgin Radio).

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni