• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alexandra Ciomag, întoarsă din Republica Dominicană:" Eu cu Andrei Ciobanu nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu îmi plăcea parșivitatea lui"

Alexandra Ciomag, întoarsă din Republica Dominicană:" Eu cu Andrei Ciobanu nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu îmi plăcea parșivitatea lui"

Alexandra Ciomag, întoarsă din Republica Dominicană:" Eu cu Andrei Ciobanu nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu îmi plăcea parșivitatea lui"

Alexandra Ciomag a plecat din Republica Dominicană și a aterizat la.. Măruță!

Gallery

​Cu sinceritate, aceasta a declarat:

"Fix așa trebuia să se întâmple! (...) Cred că de când eram la prima nominalizare îmi doream să plec, după m-a încurajat domnul Dan și m-a făcut să îmi aduc aminte ce am făcut în sezonul meu. Am plecat cu sufletul împăcat."

​Legat de Andrei Ciobanu, care i-a reproșat modul cum a jucat la o competiție și a zis că "nu trebuie să jucăm ca o cizmă", a povestit:

"Eu cu el nu am avut absolut nimic de împărțit, dar nu îmi plăcea parșivitatea lui. Juca la două capete. Era și cu Războinicii, și cu Faimoșii."

Alexandra Ciomag a fost eliminată de la Survivor All Stars în ediția difuzată pe 28 martie. Tânăra a fost eliminată din concurs în urma unui duel cu Ana Porgras. După ce a fost eliminată, a ținut să menționeze că se bucură de faptul că a pierdut în fața unei campioane de talia Anei.

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni